Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti bemennetek ambulanciara?...

Ti bemennetek ambulanciara? Nem "dobnanak ki" onnan evvel?

Figyelt kérdés

18hetes terhes vagyok.

Az orvosomat (TB-s) ma felkerestem, de szabadsagon van, jeleztem a recepcion, hogy ugy erzem gond van, szeretnek soron kivul menni, majus 2re kaptam idopontot...

A problemam, hogy sokszor gorcsol a hasam, szinte egesz nap, es zoldes(?) nyakdugo szeru 1-2 cm-es folyasom van minden nap. Nem viszket, nem budos, nem csip, csak aggaszt.

Mit csinaljak?

Mennjek be az ugyeletre?

Szeretnem, ha minel elobb elobb latna egy orvos a baba miatt...

(Masodik terhessegem, elsovel nem volt ilyen problemam)

2019. ápr. 24. 13:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj be.Én bementem anno terhesen, nem ilyen problémával.Teljesen normális volt mindenki pedig pont váltásidőbe értem oda, kellett kicsit várni de ennyi.A baba érdekeit tartsd szem előtt és xard le ha rondán néznek rád, de lásson orvos:)
2019. ápr. 24. 13:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Zoldes folyas fertozes lehet. Ami elegge nem jo a babanak. Ne engedd hogy haza kuldjenek. Max foloslegesen mentel be
2019. ápr. 24. 13:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen másik TB-s orvos ahova elmehetsz?

Vagy keress erre az egy napra egy magán orvost.

2019. ápr. 24. 13:45
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj be. A görcsölés pont elég indok, pláne ha még zöld folyásod is van. Ha azt érzed hogy valami nincs rendben, ne is gondolkozz, menj, első a baba!
2019. ápr. 24. 13:47
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

miért ügyeletre? munkaidő van, rendelési idő.

kevesebbel is bementem, mert aggódtam.

2019. ápr. 24. 13:52
 6/18 A kérdező kommentje:

Egy magandoki se fog fogadni SOS ugy, h nem vagyok betege... Ha valaki megis ismerne ilyen orvost Pecsen, irja meg az elerhetoseget akar privatban!

Terhesgondozasra jarok csak TB-s orvoshoz, egyebkent maganorvoshoz, de o meg nem vallal terhesgondozast... Gondoltam felkeresem, hogy levenne e a kenetet, de persze, h neki pont szerda delutan van csak maganrendelese es ilyenkor a telefont sem veszi fel... Szoval, hozza is max jovoheten jutnek be....

Ha ugy gondoljatok, hogy jarhato ut az ugyelet, akkor az lenne a leggyorsabb, oda meg ma delutan el tudok menni.

2019. ápr. 24. 13:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Azert ugyelet, mert ahogy irtam, mashol nem fogadnak... Megprobaltam idopontot kerni, majus 2re kaptam...
2019. ápr. 24. 13:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj. A baba a fontos, h kidobnak, legalább tudod, hogy nem komoly. Ennyit megér a dolog.
2019. ápr. 24. 14:11
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

"Azert ugyelet, mert ahogy irtam, mashol nem fogadnak"

az ügyelet munkaidő utáni elátás. Ha aggódsz, ha baj van, akkor most van baj, nem majd. MOST pedig nem ügyelet van, hanem munkaidő az orvosoknál is, szakrendelés.

Amúgy igen, bebattyogsz egy rendelőintézetbe vagy kórházba, elmondod az ambulancián, hogy miért jöttél, kivárod a sorodat (azaz az összes időpontsot) és utána megnéz az orovs.

2019. ápr. 24. 14:16
 10/18 A kérdező kommentje:

Utolso! Delelott voltam a Veress Endre Rendelointezetben, ahol nem fogadtak! Hiaba vartam volna a soromat!

Viszont, azota beszeltem a vedonommel, mindjart indulok a fiamert, ot elviszem anyukamhoz, hogy valaki vigyazzon ra, mert ugye velem nem johet, azutan irany a korhaz.

Sajnos a MOST, rogton, de azonnal, nem mindig kivitelezheto.

A kerdest azert tettem fel, mert en is ugy erzem, hogy nem igenyel surgossegi SOS ellatast az esetem, csak epp mihamarabbit, 1-2ora, vagy 1-2 nap, szerintem (remelem) nem oszt nalam, de 1-2hetet azert nem halogatnam.

Leghamarabb, ugy fognak ellatni, ha bemegyek a korhazba... Egyebkent majus 2... Vagy magandoki, ha egyaltalan hajlando, h elvallaljon egy ismeretlen orvos, akinel meg soha nem jartam...

2019. ápr. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!