Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tulaggodom vagy ti bemennetek...

Tulaggodom vagy ti bemennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy hete voltam dokinal 5 hetesen. Akkor mindent rendben talalt csak egy picit kisebbnek velte a mereteket. Volt szikholyag is. De mindennap fajdogal a hasam, most is ugy huzodik, gorcsolget, meg faj a derekam is. Felek, hogy megallt a fejlodesben, nem indult el a kis szivdobogasa. Aggodom nagyon es szeretnem tudni rendben van -e. Most pont itt vagyunk kozel az ugyelethez. Hulyeseg lenne bemenni? Ti bemennetek a helyemben?
2013. nov. 16. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
A férjem orvos, nem örülnek az ilyesminek ügyeletben, mert elveszi az időt a valódi sürgősségtől. A fájdogálás normális, ne aggódj, próbálj pihenni és nem gondolkozni ezen.
2013. nov. 16. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az elozonek! Gondolom mikor dokinal voltal elmondta neked hogy a 12-ik hetig kb a legnagyobb az esely a vetelesre. A gorcsoles teljesen normalis a terhesseg barmely idoszakaban, nekem is volt. Akkor menj az ugyeletre ha verzel! Ha nem verzel nincs veteles en nem aggodnek!
2013. nov. 16. 16:17
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem meg nem hülyeség bemenni. Ha görcsölsz, akkor meg főleg. Különösen azért mert megnyugszol.
2013. nov. 16. 16:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszi! Igazatok van csak ugy felek.
2013. nov. 16. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Szedj magneb6ot. Nem is foglalkoznal veled ha nem barnázol vagy vérzel.
2013. nov. 16. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo :) en is ezen aggodtam 6 hetesen,hogy nem ibdul be a szive raadasul nekunk a petezsak lapos volt amire a doki azt mondta, hogy felszivodhat mindenestul... 8 hetesen a kontrollra ugy mentem h tuti mondjak hogy baj van, es mehetek missed ab.ra. DE ott dobogott a szive ;) legy pozitiiiiv minden rendben lesz :)

13 hkm

2013. nov. 16. 19:01
 7/10 kloetta ***** válasza:

Szia!

Az enyhe görcs és húzódás teljesen normális. Ha nem erősödik, nem vérzel,... akkor minden rendben van. Én sima városi rendelésre jártam tervezésnél és az elején is, 2 hetente elmentem a 12. hétig, hogy tudjam minden rendben van. Az normális, szedj össze pár kérdést, mit szedj? be kell-e jelentkezned valahova? mikor menj a védőnőhöz?... akkor nem túlaggósódnak fogsz tűnni, hanem felkészülnek és alaposnak :)

Nekem mondta amúgy az elején a doki hogy 5 hetesen, hogy 2 hét múlva menjek vissza, ha ott megvan a szívhang, mehetsz a védőnőhöz!

Folsavat és MagneB6-ot szedj mindenféleképpen, kiadják a gyógyszertárban őket!

Reméljük minden rendben!

2013. nov. 16. 19:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Amúgy 2. babám, nem emlékszem, hogy elsőnél ennyiszer fájdogált a hasam, mondjuk akkor nem is figyeltem annyira mindenre, nem aggódtam így, és rendbe is volt mindig minden. :) Most sokkal parásabb vagyok. Én azért is vagyok ki ennyire mert nekem az első vizsgálathoz képest 22 napra adott időpontot legközelebbre. Mondjuk nem is mondott semmi aggasztót, gratulált még a páromnak is. :) Dehát ez az aggódás... Alig várom, hogy láthassam végre, hogy dobog a pici szíve. Amúgy szerintetek mennyi az esélye kb, hogy a 8. héten felfedezhetné, hogy ikrekl? Nagy esélyem van ikerbabákra, és hallottam olyan babonáról, ha a teszt nagyon korán kimutatja, lehetnek ikrek. :) Nekem mensi előtt egy héttel kimutatta, délutáni pisiből.
2013. nov. 16. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is hamar kimutatta, mégsem ikrek. :) Ez inkább azt jelenti, hogy félidő előtt fogant.
2013. nov. 16. 21:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Tutira félidőben fogant! :) De nekem mindegy végülis, hogy egy van, csak az az egy legyen egészséges!!!!!! :)
2013. nov. 16. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!