Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt pcos-os kismama?...

Van itt pcos-os kismama? Mennyi ido alatt sikerult teherbeesnetek?

Figyelt kérdés

Megallapitottak nalam ezt a betegseget, teljesen ketsegbe vagyok esve. Egy csomo vizsgalatot kell csinaljak, gyogyszert szedjek, mar semmi kedvem elni se, raadasul a sogornom bejelentette, hogy megint terhes es nagyon bant, hogy nem tudok orulni neki :( Tudna valaki valami biztatot mondani?

31N

2019. ápr. 23. 07:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolso, aterzem, mint irtam, a sogornom is bejelentette, hogy 8 hetes terhes, az elso babaja 10 honapos. Raadasul a testverem is akkor volt varandos, amikor en elvesztettem a babam. Azota ugy-ahogy helyrejottem lelkileg, erre tessek...
2019. ápr. 23. 14:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondtak, hogy dieta kell, nincs tulsulyom (bar le szeretnek adni par kilot), nem vagyok szoros, csak azok a franya cisztak... :(
2019. ápr. 23. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy jó endokrinologus elkuldi majd dietetikushoz aki személyre szabott diétát ír majd elő a sulyodhoz.

Nekem a nőgyógyász csak elinditott az úton, hálás vagyok neki is, de kellett az hogy endo doki is lásson aki az értékeim alapján osztotta el mikor hány gramm szénhidrátot fogyaszthatok. Fontos a helyes táplálkozás lehet hogy csak 2-4 kg elég ahhoz hogy helyre rázd a tested. Ha követed a diétát a tested nem fog elfogyni beallitja a helyes testsúlyt számodra. Plusz ha sportsz is izmot növesztesz majd. Ez egy életmód váltás. Nekem azt mondták amíg az értékeim nincsenek rendben nagy a vetélés esélye.

Még így is nagyon félek amúgy 🙏

2019. ápr. 23. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A pcos nem csak azokat érinti akik szőrösek és túlsúlyosak, csak náluk hamarabb előfordul.

Attól, hogy te vékony vagy, simán lehet pcos és ir-ed is, és diétáznod is kell (nem azért hogy fogyjál).....

2019. ápr. 23. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!