Van itt pcos-os kismama? Mennyi ido alatt sikerult teherbeesnetek?
Megallapitottak nalam ezt a betegseget, teljesen ketsegbe vagyok esve. Egy csomo vizsgalatot kell csinaljak, gyogyszert szedjek, mar semmi kedvem elni se, raadasul a sogornom bejelentette, hogy megint terhes es nagyon bant, hogy nem tudok orulni neki :( Tudna valaki valami biztatot mondani?
31N
Egy jó endokrinologus elkuldi majd dietetikushoz aki személyre szabott diétát ír majd elő a sulyodhoz.
Nekem a nőgyógyász csak elinditott az úton, hálás vagyok neki is, de kellett az hogy endo doki is lásson aki az értékeim alapján osztotta el mikor hány gramm szénhidrátot fogyaszthatok. Fontos a helyes táplálkozás lehet hogy csak 2-4 kg elég ahhoz hogy helyre rázd a tested. Ha követed a diétát a tested nem fog elfogyni beallitja a helyes testsúlyt számodra. Plusz ha sportsz is izmot növesztesz majd. Ez egy életmód váltás. Nekem azt mondták amíg az értékeim nincsenek rendben nagy a vetélés esélye.
Még így is nagyon félek amúgy 🙏
A pcos nem csak azokat érinti akik szőrösek és túlsúlyosak, csak náluk hamarabb előfordul.
Attól, hogy te vékony vagy, simán lehet pcos és ir-ed is, és diétáznod is kell (nem azért hogy fogyjál).....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!