Ki mennyi kávét ivott kosmamaként?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ajánlott.
Viszont minden reggel iszok egy feketét (hosszú kávé) tejjel, délután pedig egy 3in1 nescafét.
Ez sok?
2019. ápr. 12. 12:49
1/16 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy nem ajánlott. Lehet kvzni, ha meg is birod inni. Nem nagy mennyiseg, amit iszol. En napi 2 kvt ittam, miutan vehre ujra kivantam es nem ereztem mindennek hanyasszagat.
2/16 anonim válasza:
Semmi baja sem lesz a babának. Én is reggel egy feketét ittam tejjel majd délután 3in1-et.
3/16 anonim válasza:
Ezt nyugodtan megihatod terhesség alatt is.
Én is ennyit iszom kb
4/16 anonim válasza:
A terhességem előtt nagy kávés voltam, értsd napi 5-6 is lement! Mihelyt megtudtam, hogy terhes vagyok, napi egy-max kettőre vettem az adagot. Alig hogy betöltöttem a hatodik hetet, már az egyet is kínlódás volt meginni, émelygek tőle és rossz ízét érzem. Most ott tartok, hogy nem is iszom egyáltalán.
6/16 anonim válasza:
Az első terhességem alatt szoktam rá a kávéra. Reggel egy tejeskávé, azóta is. Előtte kólafüggő voltam de a szénsavastól émelyegtem, a koffeint viszont igényelte a szervezetem. A másodikkal is végig kavéztam, a vérnyomásom alacsony volt, a védőnő javasolta, hogy igyak délután is egyet, de az már nem esett jól. Szoptatás alatt is megittam a napi 1 tejeskávét.
7/16 anonim válasza:
Napi kettot ittam altalaban mindharom terhessegem alatt. Nekem nem voot soha vernyomas problemam, alapban alacsony es terhesen meg alacsonyabb, nem porget fel a kave sem, igy ihattam.
Altalaban reggel erosebbet, fozott kavet sok tejjel, delutan gyengebbet, mert az esett jol. Kiveve, amikor nem mertem inni, mert nagyon egett a gyomrom mindentol.
8/16 anonim válasza:
2 tejeskávé a napi adagom. Terhesen is ennyi volt. Az elején megettem mellé egy narancsot és örültem, hogy lement vmi. Mindenki hülyének nézett, de ha csak így és csak ez ment 🤷🏻♀️
9/16 anonim válasza:
Minden reggel egy kotyogóst megittam. Terhesség előtt-alatt és után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!