Ki mennyi kávét ivott kosmamaként?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem ajánlott.
Viszont minden reggel iszok egy feketét (hosszú kávé) tejjel, délután pedig egy 3in1 nescafét.
Ez sok?
2019. ápr. 12. 12:49
11/16 A kérdező kommentje:
Ahh jól van! Sok helyen olvastam, hogy ne ne ne... És persze hogy elgondolkodik az ember ha mindent jól akár csinálni.
2019. ápr. 12. 13:35
12/16 anonim válasza:
Presszo, vagy tejeskave. Nekem muszaj mert nagyon alacsonya vernyomasom:/
13/16 anonim válasza:
Ennyit ittam tej nélkül
Szoptatás alatt is 3-at
Alszik ugyanúgy a lányom
14/16 anonim válasza:
3-4 presszó egy kis tejjel felöntve :)
15/16 anonim válasza:
Nem akartam kávét inni, de nagyon alacsony volt a vérnyomásom es a nőgyógyász mondta, hogy nyugodtan megihatok egy nap 2 erősebb kávét. Én persze nem erőset, de jó sok tejjel ittam, így rendeződött a vérnyomásom és nem akartam egyfolytában aludni 😊
16/16 anonim válasza:
Én napi 3 tejeskávét iszom, szükség is van rá, mert egész nap aludnék nélküle.
Én is azt olvastam mindenhol, hbkatasztrófa...
Az alkohol és a cigi a katasztrófa szerintem.
Amúgy twláltam egy cikket, ahol végeztek kutatást az ügyben és amekkora adag káros a magzatra, az már egy normáois emberre is káros.
Napi 10 presszó fölött...
Úgyh..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!