Van itt pcos-os kismama? Mennyi ido alatt sikerult teherbeesnetek?
Megallapitottak nalam ezt a betegseget, teljesen ketsegbe vagyok esve. Egy csomo vizsgalatot kell csinaljak, gyogyszert szedjek, mar semmi kedvem elni se, raadasul a sogornom bejelentette, hogy megint terhes es nagyon bant, hogy nem tudok orulni neki :( Tudna valaki valami biztatot mondani?
31N
Több millió ember él ezzel a betegséggel. Nagyon-nagyon sokan teherbeestek mellette.
Tartani kell a hármas kezelést (diéta, mozgás, gyógyszer) és javulni fog nagyon a folyamat.
Nekem kb 23 évesen állapították meg, majd amikor komolyan kezdtem venni évekkel később, elég hamar javult a helyzet.
Mi 3. hónapja próbálkozunk, jövő hétre nem várom.
Nincs vége a világnak, nem rákos vagy....
Koszonom a valaszaitokat!
Nekem Mastodynont irt fel+myo sun port (myo inozotol) petefeszek mukodes javitasara es duphastont rendszertelen ciklusra. Holnap megyek vetvetelre,aztan az eredmenyekkel vissza. Remelem nem kell eveket varjak a csodara :(
Amíg gyógyszerrel lesz menzeszed, addig ne nagyon reménykedj. Amikor lesz magától vérzés, még akkor sem biztos, hogy lesz peteérés is.
Teljes életmód váltás, mozgás, gyógyszer.
Szedj az év minden napján d vitamint az inozitol por mellé.
2017 szeptembereben döntöttünk úgy, hogy jöhet a kisteso, aki akkor lett 1 éves. Rá fél évet vártunk.. Mivel korábban is rendszertelen volt a menstruációm 2018 márciusig úgy ahogy megjott majd fel évig semmi! Akkor mentem el orvoshoz és akkor derült ki hogy Pcom van. Kaptam norcolutot amivel megjött és 3 hónapig kúra szerűen kellett szednem. Elkezdtem akkor a 160g szénhidrát diétát, október óta 15kg ment le. Most vagyok ideális súlyú, szülés után maradt rajtam felesleg...
El küldtek vérvételre kiderült hogy Inzulinrezisztenciam is van kaptam arra is gyógyszert. Illetve magas a Tsh, prolaktin, gyógyszer gyógyszer... Iszom az inofolicot. Gyönyörűen javulnak az értékek! A fogyás is sokat segített ezen! Januárban volt egy spontán ovulációm, ovuteszt mutatta. Februárban clostilbegyttel serkentettük a tüszőket, az első sikertelen volt de s márciusi úgy néz ki sikeres volt, pár napja teszteltem pozitívat :)
Azt tanácsolom neked kezd dietazni, és menj egy teljes vizsgálatra ahol csinálnak terheléses cukrot és inzulint illetve 3 és 21 cijlusnapon készült hormont. Illetve keress egy endokrinologust aki rendbe teszi az értékeket!! Sikerülni fog!
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!