Mindenkinek rosszak voltak az utolsó hetek? Lassan teltek? Volt panaszotok?
Nekem csak az elso terhessegemnel volt annyi bajom a vegen, hogy kijott az aranyerem es azzal kinlodtam egy hetig. De elmult meg szules elott szerencsere.
A masik ket terhessegnel semmi bajom nem volt a vegen, nem is hoztam sokat, vegig jartam-keltem. Ha elfaradtam, akkor pihentem.
Meg a gyomoreges is elmult az utolso honapban, igy az ejszakakat is vegig aludtam.
En turelmetlen sem voltam, mert ugy alltam hozza, hogy a gyerekeknek bent minden nap szamit, nojenek csak nagyra.
A harmadik baba tobb, mint ket hettel korabban jott, bar keszen voltam mindennel, megis meglepodtem, hogy hamarabb erkezik es mivel tudtam, hogy az az utolso terhessegem, igy orultem volna, ha meg tart egy ideig.
Most vagyok az utolsó hetekben. Lassan nem telik, sőt. Lelkileg is jól vagyok. Jó így egyben, várom is a picit, szóval minden szuper :)
Panaszom már annál több van, pedig olyan jó kis tünetmentes, aktív terhességem volt, de egyik napról a másikra elkezdett fájni kb. minden... A hosszabb sétákat már nem bírom, mert úgy érzem le akar szakadni a hasam...Meg jóslók is vannak bőven...Hát ilyen problémáim vannak, de összességében nem vészes. Inkább bírom még, baba maradjon csak amíg jól esik neki, nem szeretném siettetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!