Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenkinek van/volt cicifájda...

Mindenkinek van/volt cicifájdalom már a nemvárt mensi idején? Vagy előfordulhat, hogy ez csak késöbb jelentkezik?

Figyelt kérdés
Mára vagy holnapra nem várom. A múlt hónapban két napig fájt a cicim a mensi előtt (amúgy sosem szokott), így azt hittem baba, de aztán megjött. Most meg semmi, csak a mindjárt megjön érzés. Hőmet nem mérem. Légyszi írjatok! Köszi :)
2009. máj. 30. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én sem várnám holnap, holnaputánra, de most nem érzékeny a mell sehol, sem feszülés semmi.

Ismerve a testemet, valószínű nem jött össze. Hiszen voltam már terhes néhányszor, akkor mindig jelentkezett mens. előtt, mégha enyhe formában is.

2009. máj. 30. 09:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a gyors választ! Tavaly voltam terhes, de elhalt :-( Utána kétszer műtöttek :-( A május az első újrapróbálkozós hónapunk ... hihetetlen lenne, ha sikerülne :-) Amúgy tavaly nekem megvolt a mensim 4 napig, gyengébben, inkább barnázással, de megvolt és utána kezdtek tüneteim lenni ... fájtak a melleim, hőemelkedésem lett. Akkor teszteltem és azonnal pozitív lett a teszt!!! A mensi miatt pedig azt hittük nem sikerült !!! Csak sajnos nem fejlődött megfelelően a babóca :-(
2009. máj. 30. 09:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt a mellem, nem is feszült. Pontos 28 napos ciklusaim voltak mindig, nem volt se abortuszom, se vetélésem szerencsére, a fiammal voltam először terhes.

Egyáltalán semmilyen tünetem nem volt.

A 28. napon reggelre nem jött meg, nem esett le a hőm, pedig óramű pontosságú volt a menstruációm, 28 nap reggelre mensi előtt mindig hőleesés volt és 8-9 óra körül meg is érkezett a vérzés.

Délután sem volt még mensi, úgyhogy vettünk tesztet és este teszteltem (nem bírtuk kivárni a reggelt) és már halvány pozitív volt.

Az első tünet nekem ezután jött három nappal, olyan szinten begörcsöltem, mint még soha (nem voltam pocakfájós mensi idején). Akkortájt vált a mellem is érzékennyé.

2009. máj. 30. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:

A második válaszoló vagyok.

Azt hozzáteszem, hogy nem azért írtam, hogy nem volt abortuszom, vagy vetélésem, mert dicsekedni akarok, hanem hogy érzékeltessem, hogy egy terhességem volt, tehát csak erre az egyre tudom alapozni a tapasztalatomat a cicifájás és a tünetek szempontjából.

2009. máj. 30. 10:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves 3. váalszoló! És azt kívánom, soha ne is tudd meg, milyen elveszíteni egy babát!!! :-) Jó egészséget mindenkinek! Azért még várom a tapasztalatokat! :-)
2009. máj. 30. 10:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsika, 2. válaszoló ... :-)
2009. máj. 30. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nekem mikor meg szokott jönni,elötte mindig fájt,most,hogy terhes lettem,ez volt a furcsa,hogy semmi fájdalmam nem volt a cicimben.12+1 hetes kismama
2009. máj. 30. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem volt érzékeny a mensi előtt, viszont mikor most nemrég terhes lettem, már a beágyazódás után annyira érzékeny lett, hogy hozzá sem tudtam érni szinte.. akkor még nem tudtam mi ez. most már igen.. :) egy boldog 34 hetes
2009. máj. 30. 13:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csajok! Majd kiderül pár napon belül, hogy nálam mi lesz! ha nem jön össze most, akkor reméljük hamarosan ;-) Már szeretnénk a karjainkban tartani a mi picúrunkat a férjemmel :-)
2009. máj. 30. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!