Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üres petezsák mellett is...

Üres petezsák mellett is erősödhetnek a terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Legutóbb az orvos üres petezsákot látott és időt adott, hátha csak kicsi,de a hányingerem egyre csak fokozódik.
2019. ápr. 21. 12:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Igen, hiszen a HCG attól még termelődik míg az üres petezsák ki nem ürül egy vérzéssel (vagy művi úton). A szervezeted gyakorlatilag át van verve ilyenkor.
2019. ápr. 21. 12:49
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Igen, sot meg hanytam is.
2019. ápr. 21. 12:50
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
En negyedszerre vagyok terhes. 2x elveteltem olyankor a tünetek mégse közelítette az egészséges terhes tüneteket. Szerintem jó jel ha rosszul vagy. Akkor van baj ha hirtelen abbamarad pl
2019. ápr. 21. 12:54
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
@3, sajna, ez nem törvényszerű. Én erősödő tünetekkel vetéltem el.
2019. ápr. 21. 13:32
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

2es vagyok.

4terhessegembol 2veteles...

A tunetek erossegebol egyszer sem tudtam arra kovetkeztettni, h egeszseges e a terhesseg v sem...

2019. ápr. 21. 14:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezeket nem túl jó olvasni. Hcg èrtèkeitek mennyire voltak magasak? Vagy azzal sincs összefüggésben semmi?
2019. ápr. 21. 14:58
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Nincs összefügés. Nekem magas hcgm(kicsit több volt a növekedés mint a duplája 2naponta) a missed abb reggelén még hánytam..sőt műtét után még 3napig émelyegtem. Az alacsomy hcgs terheségem ami alig akart nőni és a petezsák is lapos, szabálytalan vol, 5éves lesz nem sokára
2019. ápr. 21. 16:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem taval volt üres petezsákom. 2 mm volt mikor a doki látott, rá pár napra teljesen felszívódott és kiürültem természetes úton. Nekem semmi hányingerem nem volt, egyedül a mellem fájt de az nem erősödött de hirtelen elkezdett enyhülni. Most újra babás vagyok. Rettentő hányingerem volt a 11. hétig kb utána kezdett enyhülni. A mellfájdalom szintén előjött de nem enyhült még :) Drukkolok neked! Lehet később fogant.

13+0 hkm

2019. ápr. 21. 17:27
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
3-as vagyok. Szerintem van összefüggés, kedves kérdező ne aggodj. Biztos minden rendben van :) az indexen is olvastam most egy cikket h 800 nőnél megnezte ezt az összefüggést, a vetélesek zöme azoknál volt akik nem voltak rosszul! Ne foglalkozz azzal akik azt mondják h nincs összefüggés. Amúgy engem meg nem érdekel h lepontoztok. Nemhiába van csak 57%-ban a valaszaranyom mert leszarom ha vkit nem érdekel ha megmondom a tutit;) szal pontozz le nyugodtan.
2019. ápr. 21. 17:32
 10/14 A kérdező kommentje:
9@ Én nem pontozlak le és nagyon bízom benne,hogy igazatok van! Holnap kiderül.
2019. ápr. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!