Akinek ultrahangon kisebb volt a babája, vagy pedig 3kg körül született! Szrdtetek végig vitaminokat?
Végig szedtem. Max 1-2 napok maradtak ki néha..
2450gramm 48 centivel született a kisfiam. 38hetre
En mindharomnal szedtem mar teherbeeses elott honapokkal es az egesz terhesseg alatt.
Az elso gyerek kerek 39 hetre szuletett 3700 grammal, a masodik a kiirt idopontra 3100 grammal, a harmadik tobb, mint ket hettel hamarabb (es ez biztos, amugy is inditani kellett a szulest, azert jott a 37. het vegen) 3400 grammal. Valoszinuleg o lett volna a legnagyobb. Hosszra hasonloak voltak, 55-58 cm kozott).
Szoval az egyik jelentosen kisebb lett, de ugyanugy szedtem a vitamint. Amugy o sem lett kicsi, szerintem a 3 kg koruli ujszulott rendben van, uh-n vegig neki voltak atlagmeretei, a masik ketto tunt kb felidotol itt-ott nagyobbnak masfel-ket hettel, mint amit a gep atlagnak mutatott.
3400,4180,3850, mindegyik 42 hetre szuletett
Vitamint nem szedtem
Hanem valtozatosan egeszsegesen taplalkoztam
Mende-monda
Szedtem
Sőt olusz keringésjavítót is
Pont 3000g lett
Bnőm nem szedte
4560 g lett a babája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!