19 hetes genetikai ultrahangon azt mondta a dokim, hogy kisfúnk lesz, mert látaszanak a herezacskók. Mennyire hihetek ebben?
Figyelt kérdés
2007. dec. 6. 13:57
1/3 anonim válasza:
Szia. Nekem is azt mondták és nagyon örültem neki. Általában akkor mondják meg a nemét, ha biztosak benne, de ők is tévedhetnek. Gratulálok a babádhoz!
2/3 anonim válasza:
A barátnőméknek végig kislányt mondtak, majd kisiú született. :)
Érdekes volt, hogy az utolsó percben kinőtt a fütyi. :)))
Ennyi erővel valahogy gyorsan vissza is tud bújni. :)))))
Egyelőre várj vele, és ha következő UH-n is fiú, akkor azért mát lehet kék ruhákat venni.
Vagy ha voltatok genetikai vizsgálaton, az tutira kimutatja,hogy mi a helyzet.
3/3 anonim válasza:
A fiú általában nem téveszthető össze, szerintem elhiheted. Persze ne éljétek bele magatokat teljesen, de nagyon nagy a valószínűsége! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!