Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érezte magát ennyire...

Más is érezte magát ennyire rosszul az utolsó hetekben?

Figyelt kérdés
Papírforma szerint még 1 hetem van hátra. De már kb. 1 hete elég sokszor fáj a hasam. Ha fel kell állnom, akkor támasztom az amúgy nem nagy hasam, mert szinte leszakad úgy érzem. Nyilal a hüvelyembe, ég, olyan, mintha fel lennék fázva folyamatosan, a derekam is folyamatosan fáj. Nem híztam sokat, 10 kg összesen, de már a nemalvástól ki vagyok merülve, sose tudom épp hol fog fájni, lassan már 100 métert nem tudok megtenni :( Más is kínlódott így, vagy normális ez? Jövő csütörtökön találkozok az orvossal.
2019. ápr. 18. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát en az utolsó 3 hétben minden nap kertem a babámat, hogy bujjon ki, mert menni nem birok. Minden csontom fájt ott lenn, alig bírtam fekvesből ulesbe kerulni. Mint a budosbogar amikor a hatara kerul. Durvan sirtam majdnem, 10 metert nem birtam setalni. Es folyton pisilnem kellett ejjel nappal. Foedulni csak akkor tudtam ejjel, ha felultem.

Monsjuk nekem 4kg folotti babam lett, de masnap mar nem fajt semmim. Olyan konnyunek ereztem magam, pedig amugy nem vizesedtem, nem hiztam csak 8 kgt.

Kitartast, mindjart vege 😊

2019. ápr. 18. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hivatalosan 2 hetem van vissza, de vannak jobb és rosszabb napok. Esténként olyan jóslóim vannak, hogy mindig azt hiszem hogy menni kell, de szép lassan lecsillapodik. Van, hogy felállni is alig tudok, szétesik a medencém, másnap meg kipattanok az ágyból, mintha nem is lennék terhes :D Miért nem tudsz aludni? Kényelmetlen? Van kismamapárnád? Én azzal máig úgy alszom, mint a bunda, este leteszem a fejemet, éjjel a menetrendszerű pisi, majd reggel ébredek újra. Van akinek sajnos az ízületek lazulása ilyen fájdalommal jár, ez egyéni. De kitartást, ezt az egy hetet még fél lábon is! :)
2019. ápr. 18. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Tavaly októberben szültem, es megváltás volt. Az utolso hónapban mar csak jobbra es balra dőltem az agyban , menni alig tudtam, ugy ereztem szet szakadok. Ejszaka nem aludtam, es erre szülés utan ujra jott a nem alvás, az eleje nagyon kemény. Nekem pláne az volt mert en napközben nem tudok aludni egyaltalan, hiaba aludt a fiam 3 órákat. Kitartást, es konnyu szülést!
2019. ápr. 18. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:
En is szenvedtem, utolsó 2 hónap, de leginkább az utolsó volt olyan, hogy biztosra vettem, nem bírjuk a 40. hétig. Nem tudtam járni, aludni, feküdni... en is csak 7kg-t híztam, de szépen lassan tágultam ezért nyillalt a hüvelyembe sokszor. 40+4ig húztuk.
2019. ápr. 18. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak egy hét van hátra és ugyanaz amit mondasz,mar 3 hete. Már én is könyörgök neki,hogy bújjon ki végre
2019. ápr. 18. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nincsen semmi baj. Csak már nyűgös vagyok nagyon, szinte minden csontom fáj. Van kismamapárnám, de már az sem kényelmes. A méhszájértékem 2111, így remélem megkönnyíti a dolgokat majd :)

Mindenkinek könnyű szülést kívánok.

2019. ápr. 18. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!