Tapasztalt kismamák! Ti mivel nyugtattátok magatokat abban a pár hétben ami a pozitív teszttől az első orvosi időpontig eltelt?
Jövőhét péntekre kaptam időpontot. Tudom, hogy nem szabadna de aggódom, hogy minden rendben legyen. Nem szeretném túlparázni de ha fáj a hasam azért aggódom, ha épp nem fáj akkor azért.. 😅 Hogy lehet ezt kibírni még majdnem két hétig?
Negatív válaszokkal kíméljetek kérlek! Régóta várunk erre a babára.
Sehogy, én azt vallom sokminden fejben dől el, a terhességnél is és a szülésnél is.
Eldöntöttem hogy minden rendben van, és nem is engedtem be semmi más gondolatot.
Csak pozitívan!!!!
Semmivel. Rohadtul paráztam, mivel görcsölgetett a hasam amiről ugyan tudtam, hogy normális, viszont a bal oldalon gyakran iszonyúan szúrt is, emiatt viszont attól féltem, hogy méhenkívüli. Nem az volt, 29 hetes vagyok.
Teszem hozzá, még mindig parázok minden UH előtt, hogy minden rendben van-e (vesecisztája van a babámnak ami nem olyan nagy dolog, de 3-4 hetente kell UH kontrollra járnunk és már előre reszketek minden időpont előtt).
Köszönöm a válaszokat!
Próbálok én is minden negatív gondolatot kizárni de azért egy egészséges aggodalom van bennem. Látom nem én vagyok az egyetlen ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!