Tényleg van olyan nő, akinek semmi terhességi tünete nincs, vagy csak az idő megszépíti?
🙋🙋🙋
Semmi, de semmi tünetem nem volt soha. Nem fájt a derekam, nem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam kívánós, sem fáradékony. Semmmit, de semmit nem éreztem a baba mozgásán kívül. Pont ugyanolyan volt minden mintha nem lennék terhes, csak nőtt a pocakom. Az utolsó héten vizesedett egy picit a lábam és erős jóslófájásaim voltak, ennyi.
Nem szépiti meg. Én pl 16.hetig vegig emelyegtem mindket terhessegem alatt. Egy csomo kajat nem birtam megenni, de meg ranezni sem.
A parom nagynenjenek mimd3 terhessege majdnem problemamentes volt.
Minden terhesség más. Az elsőnél én csak émelyegtem reggel, soha nem hánytam, és az émelygés is megszűnt a második trimeszterre. A következő terhességem alatt semmi tünetem volt, bár ebből a terhességből sajnos nem született élő gyerekem. A harmadik terhességemnéél volt minden, mint a búcsúban. Sok hányás, folyamatos szédelgés, pajzsmirigy túlműködés, borzalmasan sok gyomorsav, a végén meg feszt hasmenés...A doki azzal "vígasztalt" az elején, hogy a hányás jó jel, mert a HCG hormon növekedésére utal...(Még szép, hogy nőtt a HCG szintem mint a barom, mert ikreket vártam.)
Ne aggódj, a hányás-émelygés a kismamák többségénél elmúlik a 12. hét után, vagy legalábbis javul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!