Terhességi toxémia/ preeclampsia magas kockázat?
Figyelt kérdés
Kinél mértek magas kockáztot terhességi toxémiára és kinek lett végül? Milyen volt az eredményetek?2019. ápr. 10. 17:55
1/9 anonim válasza:
Nem tudok erdemleges valaszt adni a kerdesedre, de ez engem is erdekel. Mikor, hany hetesen tesztelnek erre?
2/9 A kérdező kommentje:
12 hetesen, a kombinált tesztell együtt. Keress rá, sok helyen elérhető :)
2019. ápr. 10. 18:03
3/9 anonim válasza:
Arányszámot már nem tudok, de a 36. hétig szedtem napi 75mg aszpirint (AcizalEP) és minden rendben volt végig a terhesség alatt.
Az első terhességem utolsó hónapját már kórházban töltöttem, egy marék gyógyszert kaptam, vizesedtem, kínlódtam.
Mindkét lányom időben, egészségesen született, de a terhesség 100x jobb volt másodszor.
4/9 anonim válasza:
Kedves kerdezo, koszonom a valaszodat.
1es
5/9 anonim válasza:
3as valaszolo hanyadik hettol szedted az aszpirint?
7/9 anonim válasza:
Van valamilyen előzményed is hozzá?
Mert pl nekem preeclampsiám volt, koraszüléssel végződött és tudom hogy már emiatt a következőnél élből magas kockázatot hoznak ki.
Amúgy sokan még nem csinaltatjak meg ezt a tesztet. Bár úgy olvastam hamarosan kötelező lesz.
Neked magas lett?
8/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező mi lett veletek? Hogy alakult a terhesség?
9/9 A kérdező kommentje:
Vègül nem lett toxèmia, teljesen problèmamentes terhessègem volt, időre született a lànyom.
2021. ápr. 29. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!