Szenhidrat mentes dieta?
Ezt így nagyon nehéz összefoglalni
Javaslom hogy az inzulinrezisztenciával foglalkozó oldalakat olvasd el nagyjából az fedi
"rákérdezek"
"rám ijesztett"
"súlyom"
"előttem"
"erősebb"
Szívesen!
Megkérdőjelezhető az orvos tájékozottsága, ha a ch mentes diétát javasolta.
Terhességi cukorbetegségben javasolt diétát nézd meg inkább. 180 grammosat.
Az orvostól meg nyugodtan kérdezd meg, hogy másnak is tartogat a kedves megjegyzéseiből vagy csak te élvezheted a figyelmét?
Attól hogy van súly felesleged még nem kell hagyni, hogy így beszéljenek veled.
A GDM-es kismamákat 165 gr CH diétával szokták inditani. Ha gyors a fogyás akkor emelni kell rajta. Nálam pl 200 gr CH diétánál állt meg.
Nekem pl napi 6 étkezésem volt. Reggeli 20 gch,tizórai 30gch,ebéd 45 gch, uzsonna 35 gch, vacsi 45 gch, utóvacsi 25 gch.
Tulajdonképpen mindent ehetsz, csak az evésenkénti ch-t ne lépd túl.
Ha nagyon éhes vagy, húsokat,tojást,túrót ehetsz többet is mert ezekben nincs vagy nagyon kevés a ch. Saláták, zöldségek, teljes kiörlésű kenyerek,tészták, bulgur,barnarizs, ezekben kevesebb a ch. Találsz a neten ch táblázatot, abban benne van a legtöbb alapanyag ch tartalma/100 gr. Jó ha beszerzel egy digitális mérleget igy ki tudod mérni a pontos adagokat.
Nagyon jó kis diéta, csak ajánlani tudom, én 100 kg voltam és 28. hetes mikor kezdtem. 91 kilóval mentem szülni. Sokkal többet is tudtam volna fogyni de az orvosom nem engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!