Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan fordul elő az, hogy...

Hogyan fordul elő az, hogy sokan nem veszik észre a terhességet?

Figyelt kérdés
Én még csak 5 hetes terhes vagyok,de nèha szúr a hasam,húz vagy ilyen nyomást érzek benne,bő folyásom van,ami sose szokott+fáj időnként a derekam+enyhe kis hányinger,de azt foghatnám másra is. A lényeg,hogy nem tudnám nem észrevenni. Vagy valóban vannak olyanok, akiknek abszolút semmi tünete nincs?
2019. ápr. 13. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem ket no van az ismertsegi koromben aki nem tudta. Az egyik 4 hos korig. Van betegsege ami miatt kb fel evente szokottmegjonni neki. Tunete nem volt csak azt vette eszre hogy hizik. Uh futni kezdett. De rosszul lett, dokihoz ment es igy derult ki, hogy nem kellene futkarozni.

A masik vesegorccsel ment a korhazba es gyerekkel jott ki... en sem ertem o hogy nem tudta de az teny hogy egyaltalan nem latszott. Pedig vekony is volt. De semmi. Meg az egyik baratunk mondta is miutan megtudtuk hogy szult hogy o ket hettel korabban talalkozott vele de nem latszott hogy terhes lenne.

2019. ápr. 13. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is tünetmentes voltam végig a kisfiammAl,sokszor nyugtalanitott is,mert nem éreztem magam terhesnek. Viszont mikor elkezdett mozogni...

Szóval nem hiszem azt el, mikor a tv-be hallom hogy megölte az újszülöttet, mert nem tudta h terhes, persze...

Azt érezni,mikor 24ből 20 órát rugdos a gyerek

Főleg hogy ezen "anyák" többsége már szült előtte is jópárat...

Max a 20.héttől érezni lehet a terhességet, ahogy mozog a baba, olyan nincs, hogy Nem!

2019. ápr. 14. 04:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát. Én úgy lettem terhes hogy előtte 1 évig nem menstruáltam. Terhességi tünetem nem volt semmi, és 130 kg+al lettem terhes, mellső fali lepénnyel, így a magzatmozgasokat csak akkor éreztem, ha nagyon koncentráltam.

Ha nem lettünk volna babatervezésbe, lehet énis csak a szülésnél jöttem volna rá, hogy terhes vagyok. 😂

2019. ápr. 14. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Első terhességnél csak az volt a tünete, hogy a havi nem jött meg.

Másodiknál a nemvárt előtt 2 nappal fájni kezdett a gyomrom, ebből már sejtettem a babát. (Na ez az émelygés, gyomorfájás, gyengeség, rosszullét a szülésig elkísért.)

Harmadiknál mensi elmaradás és szintén gyomor gondok voltak, már előtte. Mielőtt megcsináltam a tesztet, már éreztem, hogy + lesz. 😊

2019. ápr. 14. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!