Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány 2. csík (rózsaszín)...

Halvány 2. csík (rózsaszín) tutira terhességet jelent? A jóstesztjeim 3 napja egyre erősebbek, de már meguntam, és sokan azt mondják, nem is mutat biztosat, ezért csináltam hcg-t.

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A halvány csík is csík!:)Gratulálok!

Később--2-3 nap múlva erősödnie kell!

2009. nov. 4. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

:) ha a hcg teszten van egy nagyon halvány csíkocska, az terhességre utal! bármilyen halvány, a csík az csík!!!!

Szóval szerintem én halkan GRATULÁLOK Neked!

2009. nov. 4. 10:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Remélem tényleg erősödni fog. Egyszer már voltam babás, de nem maradt meg. Remélem, most sikerült.

Amúgy melyik jobb a One Step hcg-tesztnél?

2009. nov. 4. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok. Nekem a Clearblue vált be. Igaz hogy 25-ös az érzékenysége de mivel nagyobb felületen éri a vizelet sokan jobban kimutatja a terhességet. Amúgy én is így jártam, 11. hetesen elvetéltem, most mi is újból próbálkozunk. Remélem hamarosan össze is jön.:)
2009. nov. 4. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Hányadik napon teszteltél?Menzi után vagy előtt?

2009. nov. 4. 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
12:16-os vagyok.Sajnos én már 2szer vetéltem el és nagyon úgy néz ki ,hogy terhes vagyok.
2009. nov. 4. 12:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Ilyen a görbém, nem tudom, hogy mikorra nem várom.

[link]

Kedves utolsó! Neked tünet, görbe, teszt? Most csináltam még egy tesztet, ez X-epil. Ugyanolyan belemártogatós, mint a One Step, csak az 10-es érzékenységű, ez meg 25-ös. Ez ugye napközbeni, és igaz nagyon halványan (halványabban, mint a reggeli One Stepből), de szabad szemmel láthatóan, rózsaszín 2. csík van ezen is.

2009. nov. 4. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

szép a görbéd , szerintem hihetsz a tesztnek és szerintem holnapra ne várd , én a helyedben pénteken reggel tesztetlénk megint.

Gratulálok:))))))

2009. nov. 4. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!