14mm-es üres petezsákból lett valakinek baba?
Múlt héten voltam orvosnál, de az UH-n csak üres petezsák látszódott, baba és szikhólyag nélkül. Jövőhéten kell mennem megint. Menstruáció szerint a 6. hétben lehettem, az orvos is kb 5.-6. hétre mondott.
Lett valakinek egészséges baba, hasonló helyzetből?
Miért irja mindig mindenki, hogy tul korán mentél?
Én a mensimhez számolva kereken 5hetesen mentem dokihoz. Akkor mar volt egy 8mm petezsák benne szikhólyaggal.
Kedves kérdező a következő UH-n biztos ott lesz az embryo is. Ne ijedj meg. Lehet később fogant.
5+3hetesen 7,5mm petezsak, szikholyagal, egy het mulva mar volt embrio es szivhang is.
Egy het mulva mar tobbet is kell lattniuk, ha nem akkor gond lehet.
Köszönöm szépen mindenkinek. :)
Mi is abban bízunk, hogy túl korán mentem és reméljük így is lesz. Sok olyat olvastam, hogy műtét lett belőle, ami eléggé elkeserít, de a remény hal meg utoljára.
Nekem 16mm üres volt. Később fogant egy jó héttel. Én is ki írtam a kérdést, és sokan le szóltak úgyhogy ne aggódj, ne hallgass senkire, koncentrálj magadra, pihenj sokat.
Ja mostmar 31 hetes örökmozgó pocaklakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!