Üres petezsák? Lehet még ebből baba?
Remelem napad nem ugy lesz, de hasonlo hosszusagu (27) napos, szabalyos ciklussal (tehat mindig kozepidoben van ovulaciom rendesen) veteles lett ilyenbol.
Nekem 6+3-nal volt 7mm-es petezsak, ami 5 hetes terhessegnek felelt meg. Tudtam, hogy nem lehet, mert en nemvart elott teszteltem, tehat akkor mar kb 2 hete volt az elso pozi tesztem, nem lehettem 5 hetes.
Valamennyit nott az azt koveto masfel-ket hetven a petezsak, 15 mm-ig jutott el es lett 5 mm-es embrio is, de a masfel-ket het csuszas vegig megvolt, ami kizart, hogy lehetett. Szivhang sohasem lett. En 7 heesen kezdtem el barnazni eloszor, majd par nap szunet es pecsetelo verzesem lett, az tartott egy ideig. Vegul 8 hetes par napos voltam mensi szerint, amikor elveteltem.
Tenyleg drukkolok, de ez ket het lemaradas, 28 napos ciklusnal ez nagyon sok, de te tudod, hogy pl mikor teszteltel pozitivat. Ha a nemvart mensid kornyeken, azaz kb 3 hete, akkor tendesen kozepidoben lettel terhes es ez a meret nagyon nem jo.
Most olvastam, hogy mar 4 hettel ezelott pozitivat teszteltel.
Akkor ez nem tul jo. Ha jol mertek/jol lattak mindent, akkor ez a petezsak kb 3 hettel ezelotti fogantatasnak felel meg, ami kizart, hiszen neked azelott mar pozitiv teszted volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!