Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20mm-es üres petezsák. Lehet...

20mm-es üres petezsák. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
Menzesz szerint 7hetes terhes vagyok. Két hete 13mm-es petezsák. Tegnap voltam UH-n a doki azt mondta baj van. De vagy most elmegyek egy egészségügyi műtétre vagy várunk még egy hetet hátha később fogant a baba. Természetesen azt mondtam várjunk, nem is értem hogy ki az aki azt mondaná hogy ne várjunk. Azóta eléggé félek. Előtte semmi bajom nem volt a szokásos émelygésen kívül. Tegnap kezdett el bal oldalon a hasam alja fájdogálni. Ami lehet már attól hogy a doki eléggé rám ilyesztett. A dokim közölte hogy egy hét múlva nem kell hozzá vissza mennem, menjek az egyik kollégához. A papírra 20 mm-es üres petezsákot írt, amit szintén nem értek hiszen 18.7mm mutatott az UH. Az UH-n volt egy nagyon pici bevérzés. Volt valakinek hasonló tapasztalata? De akár magánvéleményt is szívesen fogadok.
2018. jan. 5. 06:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Oszinte leszek. Arra, hogy kesobb fogant akkor lenne esely, ha mondjuk ez lett volna az elso ultrahangod. Ha mar jet hete is volt petezsak es akkor is 13 mm-es volt, akkor biztos, hogy nem fogant kesobb, mert ket hete meg semmit nem lehetett volna latni, ha kesobb estel volna teherbe.

Ez a petezsak mar eleg nagy ahhoz, hogy ures legyen, illetve a 2 het tul hosszu ido koraterhesseg alatt ahhoz, hogy ne fejlodjon kinaz embrio. Ennyi ido utan mar lennie kellene embrionak szivmukodessel.

Termeszetes, hogy varni akarsz, attol semmi bajod nem lesz. Egyebkent a korhazban is keszitenek meg ultrahangot, nem szoktak egybol belevagni a mutetbe epp azert, hogy minden ketseget kizarjanak.

Sajnalom, remelem nincs igazam, de voltam mar hasonlo helyzetben tobbszor, igaz, hogy nagyobb terhessegek voltak, de nekem pl hiaba volt mindig embrio is (meg szivmukodessel is akar), amikor mar a legelejen csuszott masfel-ket hetet a fejlodesben, abbol mindig veteles lett nekem. (Hozzteszem, hogy nalam szoba sem johetett a kesobbi fogantatas soha, mindig kozepidoben ovulaltam. De mint irtam, igazabol ez nalad sem opcio, ha mar ket hete, 5 hetesen is latszott a terhesseg.)

2018. jan. 5. 07:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsanat, nem eleg nagy a petezsak ahhoz, hogy ures legyen, hanem tul nagy.
2018. jan. 5. 07:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megosztottad velem a tapasztalataid. Jövőhéten megyek vissza egy másik orvoshoz, ő majd gondolom elmondja hogy mi a teendő. Mert még nem voltam hasonló helyzetben.
2018. jan. 5. 07:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom, ebből már nem lesz baba! Két hét alatt keveset is nőtt a petezsák, plusz két hét alatt már ki kellett volna fejlődnie az embriónak!

Amúgy nekem is volt egy missed ab-om. A petezsák nőtt, de embrió nem lett sajnos! De nagyon hamar sikerült utána a baba, engem az vigasztalt!

Sajnálom, sok erőt!

2018. jan. 5. 08:04
 5/8 anonim ***** válasza:

A 6. héten mentem kb, csak egy petezsákot látott a doki, aztán jött a vagy vagy,mert olyan 5 hétnek lenne megfelelő. 3-4 nap múlva vérezni kezdtem,egyből bementünk. A változást már én is egyből kiszúrtam. Az első 2 babánál jártam úgy,hogy nem középidőbe fogantak. A másodiknál egy hét múlva mentünk vissza és tényleg hatalmas fejlődés volt már.

Ha nem is időbe fogant, 2 hét alatt akkor is nagyon nagyon kevés ez a "fejlődés". Sajnálom!!

2018. jan. 5. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
masodik lombikon vagyunk tul mindketto sikerult de 7 ..8 hetesen lealltak a fejlodesben ugyanigy voltam mint te utolso percig remenykedtem hatha csak picit lassabban fejlodnek de nem sajnos mind a ket alkalommmal veteles lett...nekem is ires petezsak latszodott a 7 .ik heten ....elso alkalommal elment magatol az tavasszal volt tavaly ....most pedig tegnap kezdtem verezgetni remelem itt sem lesz szukseg semmifele műtétre....hozzateszem 10 eve probalkozunk de nem adom fel ...nekem is kijar az a boldogsag hogy a szivem alatt hordjam eletem ertelmet es ugy is lesz ...varunk 3 honapot aztan indulunk a kovetkezo lombikra ...fel a fejjel sikerulni fog elobb utobb nekunk is
2018. jan. 6. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet tudni hogy alakult? Remélem lehet gratulálni!
2018. jan. 21. 22:32
 8/8 anonim válasza:
6/7 Mi is lombikozunk, és lehet, hogy üres a petezsák. Eleve nem is akkora, amekkorának lennie kellene. Korábban is jártam így, akkor spontán terhességgel. Neked mi lett a vége? Küldtek vmilyen vizsgálatra emiatt?
2020. jan. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!