20mm-es üres petezsák. Lehet még baba?
Oszinte leszek. Arra, hogy kesobb fogant akkor lenne esely, ha mondjuk ez lett volna az elso ultrahangod. Ha mar jet hete is volt petezsak es akkor is 13 mm-es volt, akkor biztos, hogy nem fogant kesobb, mert ket hete meg semmit nem lehetett volna latni, ha kesobb estel volna teherbe.
Ez a petezsak mar eleg nagy ahhoz, hogy ures legyen, illetve a 2 het tul hosszu ido koraterhesseg alatt ahhoz, hogy ne fejlodjon kinaz embrio. Ennyi ido utan mar lennie kellene embrionak szivmukodessel.
Termeszetes, hogy varni akarsz, attol semmi bajod nem lesz. Egyebkent a korhazban is keszitenek meg ultrahangot, nem szoktak egybol belevagni a mutetbe epp azert, hogy minden ketseget kizarjanak.
Sajnalom, remelem nincs igazam, de voltam mar hasonlo helyzetben tobbszor, igaz, hogy nagyobb terhessegek voltak, de nekem pl hiaba volt mindig embrio is (meg szivmukodessel is akar), amikor mar a legelejen csuszott masfel-ket hetet a fejlodesben, abbol mindig veteles lett nekem. (Hozzteszem, hogy nalam szoba sem johetett a kesobbi fogantatas soha, mindig kozepidoben ovulaltam. De mint irtam, igazabol ez nalad sem opcio, ha mar ket hete, 5 hetesen is latszott a terhesseg.)
Szia! Nagyon sajnálom, ebből már nem lesz baba! Két hét alatt keveset is nőtt a petezsák, plusz két hét alatt már ki kellett volna fejlődnie az embriónak!
Amúgy nekem is volt egy missed ab-om. A petezsák nőtt, de embrió nem lett sajnos! De nagyon hamar sikerült utána a baba, engem az vigasztalt!
Sajnálom, sok erőt!
A 6. héten mentem kb, csak egy petezsákot látott a doki, aztán jött a vagy vagy,mert olyan 5 hétnek lenne megfelelő. 3-4 nap múlva vérezni kezdtem,egyből bementünk. A változást már én is egyből kiszúrtam. Az első 2 babánál jártam úgy,hogy nem középidőbe fogantak. A másodiknál egy hét múlva mentünk vissza és tényleg hatalmas fejlődés volt már.
Ha nem is időbe fogant, 2 hét alatt akkor is nagyon nagyon kevés ez a "fejlődés". Sajnálom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!