Akik festettek terhesség alatt (pl. babaszoba) mikorra
időzítették?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 09:37
1/8 anonim válasza:
Szia! én 28 hetes leszek amikor nekiállunk, mondjuk mi nem csak babaszobát festünk, hanem az egész lakást, jó nagy meló lesz
26h km
2010. júl. 5. 09:43
2/8 anonim válasza:
Én 19 hetes voltam, mikor festettünk, burkolatot cseréltünk, de a babaszoba berendezése az később volt.
2010. júl. 5. 10:02
3/8 anonim válasza:
Én 35 hetes voltam, amikor megejtettük a tisztasági festést a lakásban. A párom idegesebb volt, hogy végzünk-e, mint én. De még mindig egyben vagyok. :-)
Üdv.: 38 hetes km.
2010. júl. 5. 10:22
4/8 anonim válasza:
szia. én már 28 hetes vagyok de még nem festünk. hamarosan megyünk nyaralni, utána még dolgozom két hetet és csak aug.közepén látunk neki, akkor olyan 35-36 hetes leszek.nekünk is mondhatni az egész lakást festeni kell. szoba, étkező, folyosó, konyha, plusz még a tetőtérben egy szoba.
2010. júl. 5. 10:28
5/8 anonim válasza:
szia! 34 hetesen csináltunk mindenféle ilyesmit. mit ne mondjak, teljesen kivoltam a végére.
2010. júl. 5. 10:40
6/8 anonim válasza:
Én festettem ki a kisbabám szobáját mesefigurákkal, ha ilyenre gondoltál a kérdésedben akkor azt tanácsolom, minél előbb én 7 hónapos terhesen festettem, mentem fel a létra legtetejére stb. és mire teljesen befejeztem kb 1 hónap volt úgy felvizesedtem, hogy amikor a doki meglátott be akart utalni a kórházba.
2010. júl. 5. 12:03
7/8 anonim válasza:
Mi akkor festettünk mikor 26 hetes voltam!Én festettem a csöveket,16 méter van a babaszobában....de annyira jó volt,mikor "dolgoztam" emlékszem sose mocorgott,én végig mondtam hogy ezt mind neki csináljuk....mikor lejöttem a létráról és leültem egyből megmozdult!Olyan jó volt...
Most már 7 hós,és nagyon szereti a szobáját! :)
Hál isten megcsinéltuk ilyen idősen,mert 31 hetesen beindult a szülés,és a 36. hétig megint feküdnöm kellett,de 39+4-re született a kismanóm!
Jó munkát nektek!Mennyi idős vagy?
2010. júl. 5. 12:22
8/8 A kérdező kommentje:
20 hetes vagyok, nekünk is szinte az egészt lakást kellene, 3 szoba, fürdő, konyha, és a párom még mindig nem kért időpontot a festőtől. Szerintem nem hiszi el, hogy tényleg szülni fogok, vagy nem tudom. Már tök ideges vagyok emiatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!