Aggódnom kéne, erősödnie kellene?
Szerdán kellett volna megjönnie,de már mensi elött 2 nappal halvány pozit teszteltem.
Szerdán a mensi napján volt határozottan erősebb a tesztem de ma meg tegnap halványabb. Ez probléma?
Olcsó one step tesztek,de gondolom a hcg miatt tök mindegy milyen márka. Ma vagyok a 15.dpo-n. Elég ha később erősödik a csik?
Nem vérzek,nem barnázok, nagyon enyhe mensis görcsölés időnként de az szerintem normális. Nem érzem hogy baj lenne de a teszt idegesít. :(
Köszönöm
Na én épp ezért nem teszteltem többször! 1 nap késés után lett egy halvány pozim ,aztán vártam,hogy dokiérett legyen.
28hkm
Én azért tesztelek minden nap mert múlt hónapban volt egy pozi tesztem halvány és mégis megjött. Most féltem hogy ugyan ez lesz,igy tesztelek de így se jobb. :)
Május első hetében tervezem az orvost. Addig nem látom értelmét mert úgy se látna semmit normálisan.
"Most féltem hogy ugyan ez lesz,igy tesztelek de így se jobb. :)"
Miért, ha tesztelsz minden nap, akkor nem jön meg???
Bocsi, de nem tudod befolyásolni a teszteléssel. Ha megjön, akkor megjön. Ha nem megy el a pici, akkor 1 teszttel sem megy el.
És olyan is van, hogy megindul a vetélés, és pozitív a teszt, mert a HCG lassan ürül.
Szóval emiatt totál felesleges tesztelni.
A vizeleted meg nem ugyanolyan koncentrációjú. Lehet néha kicsit "hígabb", máskor meg több HCG van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!