Nem nő a hasam ez normális? Aggódnom kéne?
17 hetes terhes vagyok.Mostanában mintha feszítene két oldalt a hasam,de semmit sem nő.Másokat megkérdeztem azt mondták mivel az első babát várom normális,hogy semmi nem látszik.De az interneten látom,hogy valakinek már nagy pocakja van és nekem meg semmi.47 kiló vagyok mióta terhes vagyok mindent megeszek ami egészséges és tele van vitaminnal de nem hízok semmit lehet ez miatt sem látszik mert nem hízok ? Mikor fog elkezdeni nőni?
Válaszokakat előre is köszi!
Én sokat sportoltam világ életemben, ezért kb most kezdett el 24 hetesen látszódni,hogy talán baba lesz.:) A férjemmel mi már a 20. Héttől láttuk, mert mindketten ismertük a testemet előtte,de egy laikus semmit nem vett èszre,kb akkor volt “átlag” a hasam.
Mindenkinek más ütemben nő,de amig rendben vannak a baba méretei,semmi baj.Nem kell siettetni,fog az nőni,max nem hatalmasra:) inkább örülj neki,hogy nem okoz majd problémát (kirepedezett bőr,kényelmetlen alvás).
Szia!
En szombaton toltom be a 18.hetet, ikreket varok es a kutya meg nem mondana, higy terhes vagyok:) en is lattam a neten, hogy sokaknak 1 babaval ilyenkor mar rendesen lathato terhes pocakja van, nekem megcsak most kezd beindulni, de kb csak meztelenul latszik ha nagyon nezem magam a tukorben😂 kerdeztem a dokimat hogy ez normalis e, azt mondta elso babanal teljesen oke, raadasul elso terhesseg nekem is. Plussz nem tudom te ezzel hogy allsg, de en sokat sportoltam egesz eletemben es szep izmos a hasam, mondta a doki hogy ez is sokat szamit, az izmos hasfal lassanabban tagul vagymi.
Szoval sztem ne aggodj:) boldog babavarast
Örülj neki inkább. Én 18 hetes vagyok,de már óriási a pocakom pedig 50 kilós voltam és most is csak másfelet híztam eddig.
Neked majd hirtelen nő meg lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!