Kell aggódnom? Vagy ez normális?
10. napja pozitív a terhességi tesztem. A menstruációm nagyon rendszertelen, de olyan 5 hét + 4-5 napos lehetek. Az orvos ma azt írta a leletemre, hogy korai, 4 hetes terhesség; 10,4 mm-es ép petezsák. Másfél héttel ezelőtt pedig már látott (ugyanez az orvos) "gesztációs gyűrűt". Hogy lehetnék akkor 4 hetes?
Normális ez a méret, meg hogy még nem látszik embrió?
Szia
5hetes 3napos vagyok és nekem sem látszik embrió azt mondta az orvosom, hogy nem kell aggódni még korai engem 2hét múlva hívott vissza
Köszi a választ! :) Nekem 3 hét múlva kell visszamennem. Nem tudom, hogy bírom ki addig.
Ez a táblázat kicsit megnyugtatott (petezsák méret alapján is 5 hét pár napos lehetek).
Egyébként vissza néztem az előző terhességem papírjait ott sem írták 5hetesen még az embriót csak petezsakot látták akkor is, és utána csak 3hét múlva hívott vissza de sajnos már akkor nem volt szívhang egyik babánál sem akkor tudtam meg hogy ketten voltak és szépen fejlődtek a 8 hét végére állt le a szívük
1-es
Mindenképp írok, aztán már te jössz :)
#1#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!