8 hetes és 2 napos kismama vagyok. A terhességi tüneteim nagy része teljesen elmúlt az elmúlt két napban. Normális vagy aggódnom kell?
Tegnap figyeltem fel rá, hogy teljesen elmúlt a hányingerem és a szagérzékenységem. Viszont ezzel kb egy időben megjelent az erős derékfájás ( ő a harmadik babám, és már a másodiknál is nagyon fájt a derekam). A mellem már nem annyira fáj, de még érzékeny. A hasam sem fájdogál már úgy, mint eddig.
Ráadásul tegnap éjjel iszonyatosan rosszat álmodtam. Álmomban elvetéltem és művi befejezést kellett végezni. :( Na, ez az álom totál rányomta a mai napomra a bélyegét. Iszonyatosan, rosszul érzem most magam.
Szerintetek? A férjem azt mondja, hogy csak túlaggódom most a dolgokat. (pont mint az első kettőnél, bár én arra már nem emlékszem)
En 9 hetes vagyok.
Nekem is van olyan, hogy 1-2 napig nincs hányinger. Ennek örülni szoktam :). Aztán persze visszatér.
A tünetek jönnek, mennek. Sajnos nekem volt vetélésem, a tünetek akkor végig erősen megvoltak, a befejező műtét napjáig. Most minden rendben a babával.
Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!