Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvos nemlàtott semmit!...

Az orvos nemlàtott semmit! Tènyleg nincs miért aggódnom?

Figyelt kérdés
Èszrevettem a fehèrneműmön néhány apró barna foltot,ezt említettem is az orvosomnak aki megvizsgàlt,de nemlàtott semmit,azt mondta minden rendben van,a wc papiron se látni semmit,pedig sokat pisilek,kicsit kellemetlen erről beszélni,szóval bocsánat mindenkitől,de nem értem,terhességem elején járunk,jövő héten kell mennem,akkor leszek 7hetes akkor már kell lennie szívhangnak is!vagy keressek egy másik dokit?
2019. febr. 23. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem feltétlenül lesz szivhang még 7 hetesen, van akinek később lesz látható a pulzálás,

másrészt, a barna folt lehet valami külső sérülés is a hüvelyben, de én inkább progeszteron hiányra gyanakodnék, így ha a saját dokid nem írt fel semmit, akkor keresnék egy másikat, akár a körzetis nőgyógyász hétfőn adhat neked.

Addig pedig valamelyik drogériába szerezz be e vitamint mert abból készül a progeszteron a szervezetedben

Illetve sok folsav és dupla adag magnézium!

2019. febr. 23. 12:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem anno 10 hetesen volt barnázás. Doki megvizsgált, méhszájseb miatt volt. Nem kaptam rá semmit, pár nap alatt elmúlt.
2019. febr. 24. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!