5 pozitiv teszt akkor ez terhesség?
Mennyi paraszt talalt ma is a gykra..
Kerdezo, en gratulalok. 5en nem semmi! Remelem 2het mulva latni fogja a doktor. Pihenj sokat es eseteg szedj magneziumot. Nekem utoljata 12hetesen volt ilyen érzésem, most 16hetes vagyok. Most mar "csak" mellfajdalom es hanyinger van. Boldog babavarast!
"Egyes kommentelők nem tudják hogy milyen érzés ennyi éven keresztül csak a negativ teszteket nézni és azt gondolni hogy sose lehet gyerekem"
#6 vagyok és pontosan tudom. És pontosan ezért zavarnak az ilyen "idióta kérdések", minthogy "van 628 pozitív tesztem, akkor biztos, hogy terhes vagyok?" illetve a "ti is látjátok az egyértelmű 2 csíkot, vagy csak a szemem káprázik?"
Értem én, hogy örömködni akarsz és jól esik a sok gratuláció (gratulálok), de ilyet kérdezni akkoris netó hülyeség.
Nekem van babam es aztis tudom mikor nem jon ossze az milyen. DE ennek ellenere en is foloslegesnek tartok egymas utan 5 tesztet. Menj el hcg tesztre az mar kimutatta volna ha mar a nogyogyasz nem latja.
Az hogy valaki szerint folosleges 555 teszt az nem jelenti hogy megkeseredett.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!