Minden teszt ilyen?
A helyzet a következő. A múlt ciklusomban a nem várt előtt 3 nappal teszteltem több tesztel is, minden jól kivehető volt a második csík. Bár időn túl voltak. Majd 5 nap kesesesse volt egy 2 napos vérzésem görcs nelkul
Jó hát gondoltam nem jött össze. De azóta szagerzekeny vagyok, ami rám nem jellemző. Kíváncsisgbol csináltam tegnap előtt egy tesztet du. És azon is ott a halvány csík kB a 20.percben jött ki. A ciklus közepén vagyok most. Sok bő krémes folyasom van. Orvoshoz meg 1 hét mire eljutok. Járt így valaki?
1.Időn túl nem értékelünk tesztet! Rá van írva, hogy időn túl nem érvényes az eredmény!
2.Nemvárt előtt nem tesztelünk!
időn túl nem szabad a tesztet nézegetni, az fals eredmény.
vannak a tesztekről fotóid? csak kíváncsiságból nézném meg őket
Valaki mondja már meg nekem miért jó késés előtt tesztelgetni, időn túl nézegetni meg szedszedni a teszteket?!
Kérdező amit csinálsz hülyeség. Akkor vagy terhes ha időn belül van 2 csík
Az időn túli teszt nem érvényes, nem véletlenül. Létezik olyan, hogy száradási csík, illetve X idő után a legtöbb tesztből kicsapódik a reagens, mert egyszerűen kiázik belőle, a hcg jelenléte nélkül is.
Szóval, hogy a kérdésedre válaszoljak, igen a legtöbb teszt ilyen. Azért adnak használati útmutatót az értelmezéséhez.
Az egy dolog sajnos hogy az orvos azt mondta hogy később sem lesz pozitiv, de kismillió tesztemen volt száradási és szellemcsík a közel 6 év alatt amig vártunk a babára.
Szóval az hogy mit mond a doki egy dolog ... hogy gyakorlatban ez hogy néz ki az már egy másik kérdés.
Terhességi tesztet értékelési időn belül értékelünk van amelyiknél 5 perc van ahol 10 és van olyan is ahol 15 perc a maximum.
Utána kidobjuk, ha nem akarunk kattogni ezen, úgy ahogy most te is kattogsz. Nem mellesleg én is kattogtam, és hesszeltem a tesztet még 30 perc után is ... feleslegesen, amikor pozitivat teszteltem akkor kb 2 percnél már látszott a halvány csík pedig halvány volt.
szóval szerintem csinálj egy tesztet, és tartsd be az értékelési időt, és ha az lejár dobd szépen ki és ne nézegesd, mert úgy jársz majd mint én ... tökre begolyóztam a végére, mondjuk én 6 éve vártam erre 2 vetéléssel a hátam mögött ... de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!