Titeket kacsával nézett meg a doki?
Figyelt kérdés
Egyáltalán ilyet lehet terhesen? Nekem nagyon fáj mindig a kacsa2019. ápr. 9. 09:49
2/11 anonim válasza:
14 hetesen vett mintát rákszűréshez. Akkor használt kacsát.
Nem fájt. csak minimálisan véreztem utána.
Kérd meg, hogy ne használja. Megtagadhatod. Ha erre azt mondja, nem tud máshogy megvizsgálni, akkor menj másik orvoshoz.
3/11 anonim válasza:
Persze hogy használt, ha épp az kellett. Egy magzatvíz vizsgálatot el se lehetne végezni máshogy.
4/11 A kérdező kommentje:
a saját sokim sosem használt hanem ügyeletre mentünk és kérdezés nélkül feldugta, kihordtam már egy babát, és sosem használt kacsát, söt terhesen direkt nem is vett mintát rákszüréshez, magzatvizmintát igy nem is lehet venni....
2019. ápr. 9. 10:19
5/11 anonim válasza:
Nekem rákszűrésnél is használta, illetve volt egy kis gombás fertőzése, sőt ha pl magzatvíz szivárgás , vagy a végén ellenőrzés van akkor is használják, ez a feltárás és másképp nem menne. Ha az ügyeleten voltál gondolom gond volt..vagyis kelhetett.
6/11 anonim válasza:
Ja és terhesen is kötelező a rákszűrés.
7/11 anonim válasza:
"magzatvizmintát igy nem is lehet venni...."
Magzatvíz vizsgálatot írtam (amnioszkópia), NEM mintavételt (amniocentézis).
Nem ugyanaz.
8/11 A kérdező kommentje:
volt h a kihordott babámmal vérzéssel mentem akkor se használt kacsát, a magzatvizet miértnem uh-val nézte? nekem sosem hazsnált kacsát. és nem kötelezö a rákszürés...pont elötte csinálta meg mielött terhes lettem.
2019. ápr. 9. 11:29
9/11 anonim válasza:
Nem a mennyiséget nézik ilyenkor, hanem hogy pl nem mekoniumos-e... Jaj. 😂
10/11 anonim válasza:
Akkor csak ultrahagozott mindig?
Terhesség megállapítás előtt kacsázott az ujjával is megvizsgált kitapintott és utána volt uh. 12 hetesen vették le a rákszűrést, semmi bajom nem lett tőle. Ha fertőzés van terhesség alatt akkor is kacsáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!