Elkezdhetem előbb szedni a Femibion 2 vitamint 2 héttel előbb?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 11+2 hetes terhes. Tegnap este vettem be az utolsó femibion 1-es vitamint. Ha most veszek egy újat akkor még 1 hónapig azt fogom szedni. Igaz a dokit megkérdeztem és azt mondta nyugodtan elkezdhetem szedni a 2-es vitamint de érdekelne, hogy más is csinálta e így. :)2019. ápr. 9. 09:34
1/8 anonim válasza:
Ez csak vitamin. Ha nem szednéd az sem számítana semmit. Ennyire ne pörögd túl a témát.
3/8 A kérdező kommentje:
Első baba, szeretnék biztosra menni még akkor is ha csak vitamint. Szerintem nem kell egyből ilyen stílusban válaszolni. Megértettem volna azt is, hogy "nyugi elkezdheted szedni, ez csak vitamin."
2019. ápr. 9. 09:49
4/8 anonim válasza:
Szia. Pesti vagy? Nekem van kimaradva pont egy fel havim.
5/8 anonim válasza:
Kérdező, már ne is haragudj de azt hogyan ide ,,hogy első baba?
A nyolc éves keresztfiam is tudja , ha nem szedi be a vitamint akkor sincs semmi! Attól , hogy " első baba" , attól még nem kell teljesen elbutulni 🙄
6/8 anonim válasza:
Én is az első babámat várom, de a hideg ráz ettől az "első baba" kijelentésektől. Miért, ha második, akkor mi van? Az már kevésbé fog érdekelni vagy akkor már a vitamin megmarad csak vitaminnak, vagy mi az isten különbség van az első és a többedik baba közt?
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdheted a 2-est, nekem is pont ìgy fogyott el, és már nem vettem több egyest.
8/8 anonim válasza:
Szia! Én elkezdtem egy új levelet ennyi idősen, és csak 'rendes' időben a kettest. Dokim azt mondta, néhány nap ide vagy oda nem számít, de nem azon a néhány ezer forinton múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!