Mit tehetnek? Nagyon kellemetlen
Ez ellen nem igen tudsz mit tenni. Nekem végig kitartott a hányás.
Esetleg ami nekem segített az minden reggel egy pohár víz egy fél citrommal. Ez nekem kicsit enyhítette egészen addig még meg nem éreztem a cigifüstöt valahol...
Ezzel nem azt mondom, hogy neked is segít de egy próbát megér.
Szia. Nekem 6.héttől volt hányinger, rosszullét. Én salvus vizet ittam, attol fokozatosan jobb lett. Most 11 hetes vagyok és sokkal jobb, már bátran tudok menni bárhova és az étel is jol esik.
Amugy reggelente még az ágyban megettem 1-2 szem háztartási kekszet. Az is sokat segitett. Plusz a sok nagyon sok folyadék.
Szia!
Nekem a nőgyógyász a terhességi rosszullétekre Magnéziumot ajánlott szedni.
Nem tudom hatásos-e,mert nem próbáltam.
Hátha segít, próbáld ki
Boldog babavárást!
21+2hkm
Én hánytam 5-18 hétig napi 20-40 szer.Egyedül az infúzió segített komolyan mondom.Mikor enyhébb lett,azt mondta a doki csak vizet igyak,ne egyek tejterméket,zsírosat...stb. Az bevált,azóta nem hánytam.
27hkm
Csajok miért nem probáljátok ki a Salvus vizet? Én is kételkedtem benne. De segitett. Ésakinek eddig ajánlottam, annak is enyhitette a hányingert, hányást!
Probáljátok ki! Gyógyszertárban lehet venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!