Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült már valaki Magyarországo...

Szült már valaki Magyarországon és Angliában is? Összehasonlítva mik a különbségek? Mi volt jobb és rosszabb?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 13:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%

17- es, látom, neked sem sikerült elolvasni a kérdést , az volt a kérdés hogy KI szült Angliában? Nem az hogy kinek a barátnője meg kinek az ismerőse.

Kérdező, amint látod kettő negatív hozzászólás érkezett mind a kettő olyantól akinek köze nem volt Angliához amikor szült. A többi meg pozitív :)

2019. ápr. 2. 17:42
 22/29 anonim ***** válasza:
18%

Én nem tudom itt ki hol szült de abban a kórházban ahol én szültem (amit utánajárás után választottam) nem ilyen körülmények voltak mint amiket itt leírnak. Gátvédelemmel szültem amit nem is kértem előre hanem magától értetődő volt a szülésznőnek, hogy teszünk egy próbát. Indított volt a szülésem és semmit nem siettettek hagyták, hogy menjen magától amennyire lehet és ha bármi kérdésem volt szépen elmagyaráztak mindent illetve választhattam ha olyan volt a szituáció. Apuka bármikor bejöhetett hozzánk a 3 nap alatt, a szülésnél is mellettem lehetett és nem kellett 7 ezerért szettet vennie hanem rendes ruhában volt. Minden kórházi dolgozó kedves volt velem és nem utasítgattak. Én nem bántam, hogy ilyen sokáig bent kellett lennünk mert a kislányom a besárgulás határán volt. A szobához külön fürdőszoba volt és makulátlan tisztaság volt mindenhol.

Az egyedüli negatívum, hogy nem volt bőséges az étel de a család amúgy is hordta be a kaját így kb egyszer ettem meg az ebédemet a 3 nap alatt. Sajnálom, hogy ti itthon “rossz” kórházat választottatok de szerintem ezek a leírások nem tükrözik az itthon képet hűen. Csodálatos volt a szülésem és csak pozitív tapasztalatokat szereztem a 3 nap alatt.

2019. ápr. 2. 20:29
 23/29 anonim ***** válasza:
36%

#22 ne mond már kérlek a butaságokat! Igenis kellett az apás szet!

A másik meg ne állíts valótlan dolgokat, hogy te hozzád bementek a 6 ágyas korterembe látogatni.. VIP szobába engedtek BE látogatót, szintén a zöld kis köpenybe, sapkába, meg cipővédőbe.. SE a rooming in szobába se a másikba nem engedtek be látogatót egyedül a VIP alapítványi szobába! Nem tudom te milyen korházba szültél de komolyan..

2019. ápr. 2. 21:02
 24/29 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Ez az apas ruha tenyleg nem mindenhol van. A magyar szulesemnel nekunk sem kellett venni, sem a szuloszobaban nem kellett a ferjemen semmi a sajat ruhajan kivul, sem amikor latogatni jott (vip szobaban voltam, bejohetett oda, sot, barki bejohetett hozzam, a tobb agyas kortermekben ott sem volt latogatas).

2019. ápr. 2. 21:33
 25/29 anonim ***** válasza:
#11 én is ezt magyarázom hogy vip szobába bemehetnek a látogatók. Viszont se Rooming in-be se többágyas babátol külön szobába nem mehet be apuka... Nyíregyházán a VIP 12 ezer/ éj.
2019. ápr. 2. 21:52
 26/29 anonim ***** válasza:
48%
22- es, látom neked sem sikerült értelmezni a kérdést , ami az volt hogy ki szült A N G L I A B A N !
2019. ápr. 2. 22:02
 27/29 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

En az apas szettre irtam, hogy az tenyleg nem mindenhol kell.

Nem kotekedes, meg semmi, csak leirtam, hogy nekunk sem kellett venni, nem hiszem, hogy az mindenhol van.

2019. ápr. 2. 22:27
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én csak Angliában szültem, de leírom a tapasztalatomat, hátha kérdést ad a valaszodra :))

Az első gyerekem farfekveses volt, ki voltam írva csaszarra, de 2 nappal előtte elkezdtem vajudni, aztan mondtak hogy menjek be, megvizsgálnak, es sürgősségi császár lett, mert fenékkel a szülő csatornában volt, igy jobbnak lattak cselekedni. A ferjem végig velem volt, egy percre se hagyott ott, ami nekem nagyon sok erőt adott. Volt neki is külön fotel, abban tudott mellettem aludni. Miután megszületett a pici, 1 PERCRE SEM vittek el, végig velünk volt!! Ha bármi vizsgálat kellett, a doki jott be a szobankba. En 3 napig voltam bent császár utan, ezt az időt mar egy 6 ágyas szobában töltöttem, de ott is megvolt a privát szféra, fuggonnyel le volt választva mindenkinek a “szobája”. Kaját kaptam napi 3x, nagyon finom es bőséges volt, plusz naponta többször jott a kicsi kocsi hogy ki ker kavet, teát stb. Itt az apuka 10tol 10ig lehetett velem, de ha hamarabb érkezett egy kicsit természetesen beengedtek es este se zavartak el ha meg 10:15kor ott volt.

A 2. gyerkőc termeszetes úton jott. 6-7 perces farkasokkal mentunk be, es rögtön fogadtak, megvizsgáltak es kaptunk helyet a vajudoban.

Amikor mar éreztem hogy szerintem indul a buli, akkor szóltunk a midwifenak es megvizsgált es mehettünk is a szuloszobara. Ott volt végig a mw, ha kellett valami akkor rögtön ott volt (Zsepi, víz stb) de nem szólt bele a szulesbe, hagyta hogy magatol zajlodjanak az események. Annyit mondott néha hogy lassitsak vagy nyomjak meg, de ennyi es tökéletes volt!!

11:20kor született meg a pici es vacsira mar otthon voltunk :))

Nekem mindkét szules pozitív emlék, es ami extran jól esett, hogy mindenki, meg a takarító néni is irtó rendes volt velem, velünk.

2019. ápr. 2. 23:17
 29/29 anonim ***** válasza:

22 vagyok: Budapest, Szent István kórház amit tudatosan választottam ezek miatt.

Nem kellett apás szett, rendes ruhában volt a férjem a szülőszobában végig az elsőtől az utolsó percig.

4 ágyas szobában voltam és bejöhettek a látogatók a szobába is és senkit nem zavart, rooming-in van a babák 0-24 velünk voltak. A férjem egésznap velünk volt, a család is bejött és több barátunk is. Szerettem volna vip szobát de teltház volt pedig ott bent is aludhatott volna velünk. Nem állítok valótlanságokat, akkor sem ha azt mondom te egy ritka arrogáns, tudatlan és korlátolt ember vagy 23. :))

2019. ápr. 3. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!