Hogyha tudom, hogy mikor estem teherbe, április 15-én, elvileg mikor kellene megszületni-e a kislányomnak? 266 nap, vagy 280 nap múlva? Vagy honnantol kell számolni? És biztos, hogy pont akkor fog megszületni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 17:25
1/7 anonim válasza:
30.hétben vagy,január 22.-én fogsz szülni.Vagyis hivatalosan ekkorra vagy kiirva.40hét.De persze ezen a kiszámolt napon a nök 9%-a szül meg .+-két hét.
2/7 anonim válasza:
Elsö vagyok.Hivatalosan az utolso menstruáciotol számolják.
3/7 anonim válasza:
Szia! 266 nappal a teherbeeséstől, vagy 280 nappal az utolsó mensi utánra számítsd. A doki és az ultrahang az utóbbival számol. És persze ez csak egy kiírt nap, csak a babák kis százaléka születik ekkor. Mondjuk az enyém pontos volt.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!
2008. nov. 10. 17:51
5/7 anonim válasza:
Az, hogy hivatalosan hogy szamoljak, az orszagfuggo is. Ami szerintem azt is jelzi, hogy egyaltlan nem biztos, hogy a baba akkor jon mint amikor ki vagy irva.
Nagybritanniaban 12. heten van elso uh, az az ugynevezett datumozo uh. Akkor a baba meretei alapjan dontik el, hogy mennyi idos a baba es mikorra irnak ki.
Hiaba tudom, hogy mikor jott meg utoljara, hany naposak a ciklusaim, stb, akkor sem adjak meg addig, hogy mennyi idos terhes vagyok.
Ezt csak azert irtam le, hogy lasd, a hivatalos verzio is mas es mas lehet.
Szerintem ha tudod a pontos datumot, hogy mikor estel teherbe, akkor onnantol 266 nap.
6/7 anonim válasza:
280 nap, az utolsó mensi első napjától számolva.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2008. nov. 10. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!