19. hetes vagyok, múlt héten a 17-18. hét körül éreztem először apróbb mozgásokat, ami valóban más jellegű, mint a bélmozágás, azonnal tudtam, hogy ő az! De valahogy még nem olyan intenzív? Normális ez, hogy nem minden nap érzem még őt?
Ez erősödni fog, s egyszer csak majd jobban lehet érezni a Picikémet?Más is így volt vele, hogy egyik nap 5-6..másnap szinte semmi, vagy nagyon gyengén 1-2, aztán harmad nap megint csak 1-2..!Azt gondoltam, hogy majd, ha végre érezni fogom, akkor már onnantól kezdve minden nap fogom érezni !:(
Remélem minden rendben van vele :)
Hamarosan minden nap erezni fogod, hol jobban, hol kevesbe. Lesznek majd aktivabb es lustabb napjai is, aztan szepen lassan beall az o ritmusa is. Ra fogsz jonni, hogy o hogyan osztja be a napjat, mikor alszik, es mikor van ebren. Azt mondjak, hogy koveti az anya ritmusat. Na, en ebben nem vagyok biztos, mert van, hogy az en picikem meg ejfelkor tornagyakorlatokat vegez, en meg mar reg aludnek. :o)
Aztan azt is tudatni fogja veled nehany kedves ruhassal, hogy hogyan NE aludj. :o)
Mostantol meg izgalmasabb lesz a eletetek.
Tovabbi jo babavarast!
Olyan édesen írtok róluk, köszi mindenkinek az élménybeszámolót...!
Épp most mocorog egy kicsit...de csak kis "alattomosan" !:)
Én már ezt is imádom...igazából ez olyan fura érzés, tényleg leírhatatlan, vártam a nagy pillangó,meg buborékolást, ahogy sokan jellemzik.. de elsőre (jó lehet már 16 hét körül volt a buborék,de azt én nem figyeltem, azt hittem a beleim..) olyan erősebb lüktetésnek éreztem,meg picit "kellemetlennek", simogattam a hasam is közben, mert akkor erősebb volt...de kb mindig a bal oldalam körül a köldök alatt,körül..volt ! De aztán most !! Pl.finonam érzem..tompán ! :)És most örülök, hogy ismét jelentkezik..!!
Szia! Én a 16-ik héten éreztem először, és nem volt semmi buborék, meg amikről írni szoktak, hanem nagyon apró, és gyors rúgások. Ülve éreztem először, mert akkor jobban hozzáfeszült a hasfalam a méhemhez. Aztán nekem is volt úgy, hogy kimaradt pár nap amikor csak figyeltem, és vártam, de nem voltam benne biztos, hogy mindig őt érzem. Utána 1 hét múlva kaptam 2 olyan rúgást, hogy már a kezünkkel is lehetett érezni, azóta minden nap egyre erősebben mocorog.Főleg este, és hajnalban:)Ne aggódja miatta, ha 1-2 napig nem ad jelt magáról, hamarosan Téged is megnyugtat a kis ficánka, hogy minden rendben:)
Üdv:19 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!