Mitöl vérezhetek 5 hetes terhessen?
Figyelt kérdés
Barnás vérzésem van 5 hetesen mitöl lehet ez ?2019. márc. 29. 20:43
11/21 anonim válasza:
Mégis éjszaka hova menj???? Inkább elvetélsz megint??? Gratula
12/21 anonim válasza:
Ez nem rossz akarás! Azt vártad,hogy majd azt mondjuk okos kislány,várd meg a hétfőt lesz ami lesz?
13/21 anonim válasza:
Írod, hogy volt már egy vetélésed, ami ugyanígy kezdődött. De azt kérdezed, hogy mitől lehet ez?
Megválaszoltad a kérdést magadnak.
14/21 anonim válasza:
Nőgyógyászati ügyelet KÓRHÁZBAN!!! Miért szerinted akinek péntek este beindul a szülés kivárja a hétfőt? Ha már volt vetélésed, rohanni kellene az ugyeletre progreszteron porlásért nem??
16/21 anonim válasza:
Miért kell lehurrogni valakit,azért van az oldal hogy kérdezzen valaki ! Gondolom elkezdődött,nem tudta kitől megkérdezni !
17/21 anonim válasza:
De idegességembe akkor se ide írnék hogy most vérzek mitől lehet? Mikor én 5 hetesen véreztem azt hittem elájuluk úgy megilyedtem hogy úristen most mi lesz? Fél órán belül már az orvosnál voltam szombaton
18/21 anonim válasza:
Hogy mitol verzel az senki sem tudhatja, mig orvos nem vizsgal meg. Ha mar volt vetelesed akkor pedig fokozotan kell figyelj arra ha ehez hasonlo tortenik veled azonal lepj. Lattom este irtad ki a kerdest igy remelem elmentel az ugyeletre mert ilyenkor minden perc szamit. Remelem nincs nagy baj veled, majd irj hogy mit mondott az orvos.
19/21 anonim válasza:
5 hetesen véreztem én is.Rögtön bementünk az ügyeletre,ahol negnéztek és azt mondták majd lesz valami,ne rohangáljak kórházba.Ha erősödik vetélés,ha nem akkor lehet bármi.Úgyhogy a dokiknak sokszor fogalmuk sincs mi van...
A nőgyógyászom azt mondta,hogy ha vérzés,barnázás van,nem kell rögtön megijedni,mert nagyon sok mindentől lehet.Ha rendes a doki ,ügyeletben felírnak progeszteront és rutascorbint.Ha nem akkor csak megnéznek.
A lelkiismereted miatt menj be,ne érezd ,hogy rajtad múlt a dolog.
Utána kell nézni ,hogy melyik a hozzátok legközelebb eső nőgyógyászati ügyelet ás oda bemenni akár éjszaka is.
20/21 anonim válasza:
Voltál dokinál? Mit mondtak? Nekem is volt ilyen a 6-dik héten, tudom milyen érzés, 😔 engem bent tartottak 3 napig hematómám volt,de hálaisten minden rendbe jött . Jobbulást! Remélem minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!