6 hetes terhessen eros alhasi gorcsok ami lesugarzik egeszen a terdeimig. Ez normalis?
Nem igazán :(
Be kéne menned az ügyeletre! De készülj fel lelkileg ha ez vetélést jelez, ők a világon semmit nem tehetnek azért, hogy megmaradjon.
Ne esettek egymasnak kedves valaszolok. Tudom jol mik az esetleges lehetosegeim, mar volt missed ab-om.
Kulfoldon vagyok, azert valaltam be az utat mert jol voltam. Csak enyhe szurkalas es fajdalmam volt eddig es az is ritkan. Nem akartam meg elmondani a cegnel a terhesseget ezert elutaztam(munkaugyben). Az orvosom is azt mondta hogy utazak el nyugodtan. Haza csak szerdan erkezem, most amit tehetek az az hogy elmegyek itt a korhazba a surgosegire.
Majd meg irok es koszonom a valaszaitokat!
Én sem érzem, hogy egymásnak estünk volna :)
Az viszont igaz, hogy teljesen kiszámíthatatlan a dolog.
Nekem volt 6 hetesen erős vérzésem, komoly derékfájdalmam és hőemelkedésem is. Pár nap múlva mégis volt a szívhang. Azóta pedig 14 hetes terhes vagyok. Pedig akkor ott nem is reméltem, hogy azt a vérzést túlélheti. De erős volt a kis aprókám :)
Drukkolunk!
De bármi történik is, az nem a te hibád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!