Nyálkás folyás terhessen?
Figyelt kérdés
2nappal ezelőtt barnáztam kaptam rutascorbin tablettát azt szedem a babával minden rendben volt az orvos nem látta hogy mi miatt volt a barnázás azt mondta korosat nem lát..nemrég észleltem nyálkás folyást a barnázás elmult nem görcsölök kicsit szurkál a hasam. szerintetek érdemes lenne bemenni a korházba megnézetni? nagyon félek hogy valami baj történik. 11hkm2018. aug. 2. 17:33
1/1 Abíság válasza:
Szia!
Nekem nagyon megemelkedett a folyás mennyisége a terhesség alatt. A doki és a védőnő szerint a hormonok okozzák. A szervezeted fokozottabban védekezik az esteleges fertőzésektől. Nekem még most is sok. Abban az esetben ha ha a színe megváltozna vagy a szaga,akkor mindenképp fordulj orvoshoz.
Kitartást neked!
35hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!