Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap lepek a 7. hetbe, de...

Holnap lepek a 7. hetbe, de nekem idaig meg nem volt igazan hanyingerem. Valami baj lenne?

Figyelt kérdés
Mikor szokott kezdodni a hanyinger (tudom, mindenkinel mas, de megis....) ??? Nalam idaig meg csak enyhen volt, inkabb akkor volt, ha mar ehes voltam es epp buszon ultem, ami jol osszerazott. Egyszer vagy ketszer eves utan nem sokkal volt hanyingerem, de soha nem volt meg az, mint az elozo terhessegemnel, hogy szagerzekenyseg es minden eros illattol valo oklendezes. Lehet hogy mas ez a terhesseg? UH csak a 12. het kornyeken lesz, de a baba biztos jol lehet, hisz a melleim tovabbra is fajnak nagyon, meg neha van ez a mindjart megjon erzes, ill. gorcsolgetes.
2008. nov. 10. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

37 hetes vagyok, és nekem egyszer sem volt hányingerem. Nyugi, biztos minden rendben van. Élvezd ki, hogy jól vagy, a vége felé lesz még elég nyavalyád. :-)

Boldog babavárást!

2008. nov. 10. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:

szia! nekem sem volt egészen a 8. hétig. akkor viszont 2 hétig halálomon voltam. azóta megint semmi. örülj, ha téged elkerül

10 hetes kismama

2008. nov. 10. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Hat meg kesobb lehet erosebb! Ettol rosszabb ne legyen. Igyekszam kajaval a taskamban maszkalni, hogy ha ehes vagyok, vagy enyhen emelygek ,akkor ne legyen rosszabb.
2008. nov. 10. 15:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Viszont szagerzekenyseg sincs ugy jelen olyan intenziven, mint az elozonel. Lehet a hideg miatt, idojaras, megfazas, reszlegesen eldugult orr, stb. stb.
2008. nov. 10. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:

szia!

örülj neki,hogy nálad ez "eddig" nem jelentkezett! nekem is a 7. héten kezdődött és meg sem állt a 10. hétig! de akkor éjjel-nappal! aztán egyik napról a másikra el is múlt! hidd el semmi semmit nem vesztettél :)! boldog babavárást!

szia

2008. nov. 10. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én most 25 hetes vagyok és nem volt hányingerem az első trimeszterben, csak a mellfeszülés volt. Az jó, ha mindig van nálad rágcsálnivaló, mert én úgy voltam, hogy ha hirtelen rámtört az éhség azonnal ennem kellett, mert különben rosszul lettem, émelyegtem. Minden jót nektek!!!
2008. nov. 10. 15:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! Nektek is boldog babavarast! Ezek szerint nem vagyok egyedul ezzel a ragcsalassal. :D Nekem is azonnal kell ennem, kulonben elszedulok. :D
2008. nov. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!