Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák tanácsára lennék...

Anyukák tanácsára lennék kiváncsi . Milyen tanácsot adnátok hogy ne hízzak sokat?

Figyelt kérdés
Elöször is szeretném leszőgezni hogy életem legcsodálatosabb állapota a terhességem és imádom minden vele jároját is . Viszont nem szeretnék sokat hízni ,bisztos vagyok benne hogy más nő sem akar. Természetesen tudom hogy a baba meg a víz rátesz de nem igazán szeretnék hízni ,csak nem tudom mit tegyek mert enni szeretnék ,már most mindent megadni a babámnak de ezt valahogy szeretném megoldani hogy ne hízzak sokat ,sajnos é nagyon nehezen tudom leadni .

2019. márc. 25. 22:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Kérdező! De NEM NORMÁLIS A TERHESSÉG ALATTI DRASZTIKUS FOGYÁS!!!! Mellesleg elgondolkodnék a kapcsolatomon ha a szülés utáni rajtam maradt 5kg a férjem gondja.
2019. márc. 26. 16:23
 22/30 anonim ***** válasza:
Amugy 93kg voltam mikor megismerkedtünk :D pcos, ir és pm allulmüködésem van :D. Nyilván amit írtam nem a sima zabálásra vonatkozik. Ismerek olyat aki 60kgt!!!! Szedett fel mert zabált össze vissza. Kórházba a szobatársam volt.
2019. márc. 26. 16:26
 23/30 anonim ***** válasza:
És még mindig a terhesség alatti elhízás a téma szerintem :D de akkor fogyózz kedvedre terhesen is. Ha félsz az elhízástól akkor folytasd a diétad változatos étrendet mozgással, mert ez állapot nem egy betegség.
2019. márc. 26. 16:28
 24/30 A kérdező kommentje:
#21 jobbik esett 5kg :)) ja hogy nem vagyok normális? Az én bajom 😀
2019. márc. 26. 16:32
 25/30 A kérdező kommentje:

#22 te jó isten

#23 ugy gondolom ez nem diéta csak tudatos evés.

2019. márc. 26. 16:34
 26/30 anonim ***** válasza:
DRASZTIKUS FOGYÁS TERHESSÉG ALATT VOLT A TÉMA!!!
2019. márc. 26. 16:59
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
De a normális az amikor változatosan eszel. Gondolhatod a férjem et irigylem... Annyit eszik, hogy nem győzök főzni. Cola rágcsa és 75kg a 185cmhez izmos :D én meg mindenből teljeskiörlesű, saláta, sok fehérje, no cukor... de ma szült egyik barátnőm 13kg plusz és nem látszik rajta 63kgval ment szülni! Mi meg itt szenvedünk , hogy most (se) hízzunk el.
2019. márc. 26. 17:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy ettem mint előtte (én ilyen egészséges életmódot követek). Őszintén kicsit hízni szerettem volna, mert én alapból vékony vagyok mindegy, hogy mit eszek. Terhesség alatt viszont könnyeb hízni állítólag, hát nálam ez nem így volt. Terhesség alatt még fogytam, ami terhesség alatt nem volt észrevehető, mert olyankor ugye ott a baba súly viszont ahogy megszületett könnyebb voltam mint előtte. Szerintem ez teljesen eltérő, hogy kinél hogy reagál a test.
2019. márc. 26. 17:07
 29/30 A kérdező kommentje:

#27 énis ismerek olyant hogy mekis kaját eszik meg colát iszik viszont minden nap terembe jár.

#28 terhesség előtt miből állt az egészéges táplálkozásod ? És így terhesen változtattál valamit?

Én pl Darai Andit az-az Mankert láttam hogy mondta hogy 25kg-ot hízott de azonnal le is ment mondjuk ő alapból is nagyon sovány.

2019. márc. 26. 17:15
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Figyi ha 165 cm vagy és hozzá 80 kg akkor a világon semmi baj se lesz ha csak 5 kg-t hízol összesen (mivel, nem akarlak megbántani - de rajtad akkor jócskán van felesleg ) azaz a baba el tudja venni a tápanyagokat tőled, tehát ha odafigyelve,pl. amit írtak is- betartva a 160 grammos ch diétát -eszel, nagy valószínűséggel nem fogsz tudni átlépni vele egy alacsonyabb kalóriakeretet, azaz valóban csak és kizárólag a magzat, a víz és a méh súlyát hízod meg.

(most arról nem beszélek ha pl. vizesedsz a végére nagyon, mert az rögtön szülés után- vagy max 2-3 nap- kimegy a szervezetedből.)

2019. márc. 28. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!