Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák tanácsára lennék...

Anyukák tanácsára lennék kiváncsi . Milyen tanácsot adnátok hogy ne hízzak sokat?

Figyelt kérdés
Elöször is szeretném leszőgezni hogy életem legcsodálatosabb állapota a terhességem és imádom minden vele jároját is . Viszont nem szeretnék sokat hízni ,bisztos vagyok benne hogy más nő sem akar. Természetesen tudom hogy a baba meg a víz rátesz de nem igazán szeretnék hízni ,csak nem tudom mit tegyek mert enni szeretnék ,már most mindent megadni a babámnak de ezt valahogy szeretném megoldani hogy ne hízzak sokat ,sajnos é nagyon nehezen tudom leadni .

2019. márc. 25. 22:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%
Egyél egészségesen és ne hidd el azt a hülyeséget, hogy kettő helyett kell enni. Én az elsővel 12kg híztam. Most 25. Hetes vagyok és -5kgval vagyok kevesebb. Igaz brutális rosszulléteim voltak az elején. De ha hízol és szedsz terhes vitamint attól is lehet. Én hiztam a gravidától, most jutavit-ot szedek és attól szerencsére nem.
2019. márc. 25. 22:57
 2/30 A kérdező kommentje:
Öszinté nem bízok a terhes vitaminokban.
2019. márc. 25. 23:00
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyél úgy mintha terhességi cukrod lenne.

Egészséges és nem fogsz hízni.

2019. márc. 26. 04:19
 4/30 anonim ***** válasza:
13%
Ne zabálj. Munkatábotokban egy kövér sem volt, terhesen sem.
2019. márc. 26. 06:06
 5/30 anonim ***** válasza:
25%
Terhes vitamint szedni kell-a fejlett nyugati országokban alapvető élelmiszerekbe belerakják hogy mindenképp szedjék terhes nők, mi még nem tartunk ott, így rád van bízva, de komoly kockázatnak teszed ki babád ha nem szeded. Igaz hogy terhesség előtt el kell kezdeni, úgyhogy már lehet későn vagy, de szedjél. Egy vitamin tablettától nem fogsz hízni.
2019. márc. 26. 06:09
 6/30 anonim ***** válasza:
33%

Ha valtozatosan eszel-iszol akkor nem kell terhes vitamin

Max par asvanyi so...

Napi 5x kevesebb etel sok zoldseg gyumolcs rost

Mozgas amennyi jol esik

2019. márc. 26. 06:18
 7/30 anonim ***** válasza:
63%
Folsavat nem tudsz étkezéssel bevinni, mert nem szívódik fel termeszetes forrásból.
2019. márc. 26. 06:30
 8/30 anonim ***** válasza:
63%

Nem kell kettő helyett enni. Egyel napi 5x keveset, egészséges alternatívák közül és akkor nem fogsz annyit hízni.

6-8 kg hízás, de még a 10 kg is belefér, szülés után az mind lemegy.

Terhes vitamint pedig szedni kell.

A baba mindent "elvesz" tőled, magad miatt is és miatta is kell szedni, hogy minden fontos vitamin, ásványi anyag meg legyen.

Régi tévhit, hogy ettől lesz nagy a baba vagy, hogy ettől fogsz hízni.

2019. márc. 26. 06:34
 9/30 anonim ***** válasza:
39%

En ugy birom, h van, aki fogy a 25.hetig -5kgt, de az a no tuti tulsulyos is volt, mar terhesseg elott, mas kulonben veszelyezteti a magzatot, ha nem kezd el surgosen enni!

Normal, vagy +5-6kg felesleggel, nem a terhesseg a megfelelo idozites, hogy skinny model legyel!

Amugy a kerdezo szerintem arra gondolt, h ne hizzon el, mivel amugy se kover es nem is akar az lenni?!

Erre csak egy mod van, az egeszeges taplalkozas, en terhessegi cukorral, szigoruan betartott dietaval, tokeletes eredmenyek ellenere megis 25-30kgt hiztam, szules utani 2.honapban mar csak 4kg plusz volt rajtam, erdekes, valoszinu vizesedtem... szoptatas vegere meg a kezdosulyomhoz kepest -3kg.

Szoval, jo praktika nincs, ugyanugy oda kell figyelni az egeszseges etrendre, mint a mozgasra, ahogy terhesseg elott, kozben es utan is.

Most 17 hetes vagyok es +2-3kg jott fel eddig, kivancsi leszek a vegere.

2019. márc. 26. 07:49
 10/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm mindenkinek a válaszát :) ugy értettem hogy volt időszak hogy kövér voltam és hatalmaa szenvedéssel végre leadtam :)
2019. márc. 26. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!