Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jönnek a tünetek?

Ketteske kérdése:

Mikor jönnek a tünetek?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok és még mindig semmi tünetem nincsen. Normális ez? Ugye a babával ettöl függetlenül minden rendben van?
2008. nov. 10. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gratula a babához! Nem feltétlenül vannak mindenkinek tünetei! Nekem az elején nem volt semmi tünetem 6-7 hetesen!

Még örültem is hogy meguszom ezt a hányos korszakot meg mindent és ne tudd meg hogy utána milyen rosszul voltam hánytam a vérnyomásommal gondok voltak/vannak. A fejem fáj nagyon ugyhogy nekem is késöbb jöttek elö a tünetek!

Boldog babavárást!

11 hetes kismama

2008. nov. 10. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem kb a 10. héttől jöttek a rosszullétek,előtte semmi tünetem nem volt.De a 12.héttől elmúltak a rosszullétek.Vannak akiknek nincsenek ilyen tüneteik.Ne aggódj,ez nem befolyásolja a babád jólétét.

Boldog babavárást!

22 heteske

2008. nov. 10. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én csütörtökön leszek 6 hetes,és én is írtam, mert semmi tünetem nem volt, de most már állandóan pisilni járok, és a melleim teltebbek lettek, és nem kívánom az ételeket, és már az elején is éreztem fémes ízt a számba. Az előző terhességemnél, ott szinte minden tünetem megvolt, ami a terhesség alatt lenni szokott, és akkor 7. héten elvetéltem, de ez biztos nincs összefüggésbe a tünetekkel, bár akkor elég halvány volt a teszt, most pedig nagyon erős csíkom van a teszten, és még sincs olyan sok tünetem. Szerintem örüljünk neki.
2008. nov. 10. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindegyik terhességem legelső tünete az volt, hogy feljött rám 5 kg, ami az alakomon ugyan nem látszott, de a mérleg mutatta! A hányások és a mellfeszülés kb. az 5. héttől jött, de ismerek olyat, aki gyakorlatilag tünetmentesen csinálta végig a terhességet és szép egészséges kisfia született! :)
2008. nov. 10. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
szia.nekem 11hetesen volt először hányingerem.Addig semmi.
2008. nov. 10. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont 7 hetes volt a baba, amikor biztosra állapították meg, hogy van szívműködés, addig én sem éreztem semmit. Utána kezdődött a szagok iránti ingerlékenység + hányinger. De a 10-ik héten már el is múlt, azóta semmi panasz:)
2008. nov. 10. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt, azon túl, hogy nem jött meg. Se hányinger, se kívánósság, se pisilési inger, se szagérzékenység. A pocak méretéből adódóan jelentkeztek később kisebb kellemetlenségek, de csak az is a 8. hónap után. És egészséges babám lett. Tehát ne aggódj, inkább örülj neki, hogy "tünetmentes" vagy.
2008. nov. 10. 15:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megnyugodtam.
2008. nov. 10. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:
egyénfüggő.mindkét terhességem tünetmentes volt.ha te is szerencsés vagy akkor inkább örülj hogy nem hánysz,émelyegsz stb.
2008. nov. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!