Leírnátok nekem, mikor mennyi volt a babátok combcsontjának hossza?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 13:14
1/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 18. heti UH-n (azaz ma :-) ), azt írta a doki, hogy 26 mm.
2/10 anonim válasza:
14.hét:12
18.hét:26
22.hét:35
De a mi babaánknak állitólag hosszú lábai vannak.
Miért kérdezed?
23 hetes mamai
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kíváncsiságból kérdezem, mert az én babámnak olyan össze-vissza nő, egyszer le van maradva 2-3 héttel, aztán 1 hét alatt behozza, máskor meg talán nagyobb is egy kicsit. Kíváncsi vagyok, más babóca hogy növekszik.
19 hét:29 mm
29 hét:52 mm
34 hét:60 mm
36 hét:68 mm
2008. nov. 10. 13:33
4/10 anonim válasza:
Én 1 hete kedden voltam, 32. UH, FL:63 volt.
5/10 anonim válasza:
Szia!
18.hét 30
22.hét 36
25.hét 37 ekkor megilyedtünk:)
28.hét 50
32.hét 62
36.hét 71
Sok Boldogságot Kivánok Nektek!
37hetes kismami
7/10 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, mert nekem pl. elmérték... A 30. heti ultrahangon nem a saját dokim vizsgált és közölte: a gyerek duci, de nagyon kicsi lesz, mert a combcsont mérete szerinte 28 hetesnek felelt meg. Közben kiderült, hogy a méhlepényt II. fokban érettnek látta, mire a saját dokim visszarendelt egy kontroll-ultrahangra (1 hét múlva!), ahol is közölte, hogy a combcsont hossza 31 hetesen 32 hetesnek felel meg, a lepény meg 0-ás, sőt még a 34. héten is 0-ás volt. Tény, hogy nem egyforma ütemben nőnek a babák, mint ahogy a kismamák hízására sem lehet egy általános hízási mutató létrehozni. Az első lányomnál végig azt mondták, hogy milyen hosszú baba lesz (még viccelődtünk is a férjemmel, mert egyikünk se magas, én 158cm vagyok, ő 172), aztán 51 cm-rel született, ami teljesen átlagos. Ráadásul ezek az ultrahang-programok olyanok, hpgy lemér 2 adatot, nyom egy enter-t és a gép magától kiadja a többi paramétert. Ezért van az, hogy a becsült súly a legtöbbször távol áll az igazitól. Sőt, ha csak egy mm-rel arébb mér, akkor már több hetes lemaradást/előrehaladást jelezhet a gép, szóval ne aggódj!!!
8/10 anonim válasza:
32.hét: 61 mm
27.hét: 52 mm
20.hét: 32 mm
19.hét: 28 mm
Nekem ilyen!
Most mekkora lehet, még nem tudom, 4 hete nem láttam a babámat.
Üdv, 36 heteske.
9/10 anonim válasza:
Én pont ma voltam a 18. heti UH-n, nekem 26,2 mm.
10/10 anonim válasza:
Én ma voltam dokinál 32 hetes vagyok.A combcsont hossza:61mm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!