22 hetes terhes vagyok, 162cm és 48 kilóról indultam. Legutóbbi mérésem 49.3 kiló volt 7.én. De mégis olyan nehéznek érzem magamat mintha lennék vagy 80 kiló..
9-12kg-t mondtak doki is es vedono is. A naggyal 20-25 jott ram, a kicsivel csak 8.
2019. márc. 22. 20:04
3/7 A kérdező kommentje:
Rosszat kíváni nem szép dolog,mert vissza szál :) És amúgy se így értettem hanem hogy túlságosan is nehéznek érzem magam és nem tudom miért. Ha esetleg magadra vetted akkor meg elnézést.
2019. márc. 22. 20:06
4/7 anonim válasza:
Szerintem az első nem rosszat akar kívánni
2019. márc. 22. 20:12
5/7 anonim válasza:
Én mondjuk 80 kg-val kezdtem a terhességet, de eddig 2 kg-t híztam és nekem is kezd a dolog lassan eléggé "terhes" lenni. Nem akadályoz semmiben, ugyanolyan aktív vagyok, mint előtte, de azért jópár mozdulatot már át kellett koreografálnom, mert már nem megy úgy, mint a terhesség előtt. Pedig még messze a vége :)
26 hetes vagyok most.
2019. márc. 22. 20:17
6/7 A kérdező kommentje:
Elnézést akkor ha valakit megbántottam volna a kiírásommal..Második terhességem,és az elsővel nagyon meghíztam. Mindenki azt mondta nem baj leadod szülés után,hogyne, rossz volt bele nézni a tükörbe hogy az én vagyok.. Másfél év alatt leadtam úgy hogy szerencsére még csak nem is tornáztam,de miután leadtam is rosszul éreztem magam a bőrömben. Ezért szeretnék most kicsit jobban oda figyelni hogy ne legyen akkora "elhízásom". Köszönöm a válaszokat..
2019. márc. 22. 21:25
7/7 anonim válasza:
Túl vagy a félidő, szaros 1 kilót híztál, így is bőven az átlag nem terhes súlya alatt vagy, és kiírsz egy ilyen kérdést... Néha tényleg nem értem, hogy nem látják sokan reálisan a dolgaikat...
Én amúgy 11 (79-ről 90), 13 (69-ről 83), 13 kg-okat híztam (65-ről 78). Mind normális hízásmennyiségnek számított annak ellenére, hogy a végző súly sok lett. Ja, és mindnél a nagyrésze a 24.hétig jött fel, onnantól nem nagyon híztam. A babám 3120, 3860, és 3660 g-osak lettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!