3hetes terhes vagyok. Tegnap elkeztem barnázni. Elmentem dokihoz. Felírta az Utrogestan-t. Első terhesség. Félek hogy elveszítem a babát! Tervezett a pici. Tanácsok akinek volt már ijen!?
Hiába feküdtem és vegetáltam először 8 hétig,utána 6 hétig mindkét terhességem befejeződött. Kaptam progeszteront, de az sem segített. A második terhességnél már pozi teszt után mentem laborba ellenőriztetni a progeszteron szintet teljesen jó volt mégis elvetéltem. Olvasok itt csuda sztorikat, hogy gyakorlatilag kivéreznek a kismamák mégsem megy el a bébi,na nekem nincs ilyen szerencsém.
Kívánom neked a legjobbakat. Viszont ha valami nem oké akkor inkább 5 hetesen menjen el,mint később.
Tegnap bekellett jönnöm a kórházba vérzés miatt . Sok vér és alvadék távozik belőlem, de időnként meg alig van valami. Orvos megvizsgált tegnap és mondta hogy majd meglátjuk mi lesz..
Jelenleg progeszteront kapok. Nemakarom elveszteni a picit. 😢
Hcg-t sem néztek? Abból már lászana mi a helyzet. Ha rendesen emelkedik lehet csak egy hematóma.Ha lassabban lehet méhen kívüli. Ha csökken vetélsz.
Gyűlöletesek ezek az orvosok.
Eleg aljas az orvos azt azert meg kell hagyni. Igaz sok esetben nem tudnak mit tenni de azert az eselyt vagy legalabb annak a latszatat hogy torodnek veled megadhatnak. Egy vervetel es egy par perces uh mennyi erofeszitesukbe kerulne?Mikor nalam volt gond egy alkalommal pont karacsony es ujev kozott 2 naponta hivtak be uh-ra es vervetelre es csak ket het utan esett ossze a petezsak es kezdet csokkeni a hcg. Sok remeny nem volt a pozitiv kimenetelre de amit lehetet megtettek ertem.
24es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!