3hetes terhes vagyok. Tegnap elkeztem barnázni. Elmentem dokihoz. Felírta az Utrogestan-t. Első terhesség. Félek hogy elveszítem a babát! Tervezett a pici. Tanácsok akinek volt már ijen!?
10-ea kommentelő. Hát nemtudtam hogy mérik ezt a terhességet hisz sose volt ilyenem de kőazi moat már világos :D
Huhh rendesen te is belehettél parázva :( jajj de jó :D akkor remélem számomra is van remény! Köszönöm neked hogy írtál !!
Köszönöm a bíztatást! Pihenek . Felse kelek az ágyból csak wcre meg enni.
Nagyon köszönöm hogy megnyugtattatok! 😘
Én is pecsételtem 5 hetesen, bent is tartottak napokig a kórházban. Kaptam utrogestant, a 18. hétre kellett fokozatosan leépíteni. Még utána 9 hetesen fordult elő egy kevés, meg 16 hetesen pár csepp. Azóta 32 hetes vagyok, minden rendben a babával.
Vitamint nem az orvos ír, azt te veszed magadnak. Én elevitet, kalciumot, C-vitamint és magnéziumot szedek. Ezek nem vénykötelesek. Folsavat és E-vitamint szedtem mellé az első trimeszterben, meg rutascorbint.
Folsavat már érdemes a terhesség előtt szedni, csökkenti az idegrendszeri rendellenességek kialakulását. Amikor már megtudod, hogy terhes vagy, addigra már mindez kialakul. Nem ijesztgetni akarlak, csak arra hívom fel a figyelmet, hogy fontos a vitaminok szedése, már terhesség tervezésétől.
Szerintem minden rendben lesz, a nyugalom fontos, nem kell idegeskedned. Minden megy majd a maga útján.
En csak folsavat szedek, terhesvitaminra azt mondta a doki hogy ha nem hanyok es tudok valtozatosan etkezni akkor nem szukseges.
14es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!