Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szűk ruhák árthatnak a...

A szűk ruhák árthatnak a babámnak?

Figyelt kérdés

Sajnos még nem volt idöm egy pár kismama cuccot venni, Pl.bugyi,nadrág,hosszabb tágabb poló, ilyenekre gondolok most. Még az elején vagyok, és öszintén szólva úgy gondoltam, hogy a régi ruhatárammal még elmegy. De hát úgy néz ki nem, de most nincs más választásom, nem tudok most elmenni venni, talán holnap. Pedig csak 50kiló vagyok, de talán azért, mert már elkezdtem szélesedni, amúgyis magas vagyok. Annyira azért nem szorítanak(bugyi, nadrág) de érzem hogy kicsit azért szűkek. Természetesen nem húzom rá a hasamra, csak úgy derék aláig. Szerintetek?

Ti mikor kezdtetek nagyobb ruhákat venni magatoknak?

2019. márc. 19. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
95%
A néhed egy vízzel teli lufi... Nem tudsz ilyenekkel ártani a babának.
2019. márc. 19. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:
42%
Én 8+5hetes vagyok, de már most nagyon zavarja a pocakomat a normál nadrág Nekem nagyon hamar nő a hasam, a korábbi terhességeimnél is így volt, ezért már most kismama nadrágot hordok vagy magas derekú leggingset. Ártani szerintem nem ártasz veke, inkább kényelmetlen lehet.
2019. márc. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!