Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen nem enni egésznap...

Terhesen nem enni egésznap semmit? Lehet Baja a babámnak?

Figyelt kérdés
7hetes vagyok. A rosszuléttöl nem tudta semmit enni. Egy croissant regge, ki is jott, aztan egy fott tojas, AZ is. Hideg gyumolcslet iszok csak,AZ az egyetlen ami nem Jon ki. Illetve a parom most csinal ksis levest, hátha, de aggódom a babámért, szegeny nem akarom hogy ehezzen. Szedek vitamin Minden reggel, de sajnos az is kijott ma.
2019. febr. 17. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

A vitamint inkább este vedd be. Jobban bennmarad.

Pici pirítóst vagy kekszet próbálj. Ha a hideg gyümölcslé lemegy akkor próbálj behűtött gyümölcsöt is.

Én a 4. Héten járok, de tudom az 5. Hét végétől engem is ugyanez fog kínozni. 😊Kitartást.

Édes teher.

2019. febr. 17. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kórosan sovány, akkor nem. Még későbbi magzati korban sem lesz olyan nagy energiaigénye. Szóval ennyitől nem lesz baja. Ha a folyadék is kijönne, az viszont gond lenne, a kiszáradás veszélye miatt. De akkor ezzel ahogy kiveszem, nincs gond.
2019. febr. 17. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Azzal hál'Istennek nincs gond, mert hideg gyümölcslevet meg tudom inni. Ha nem így lenne, már mentem volna a kórházba infúzióra.
2019. febr. 17. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként 47kg vagyok
2019. febr. 17. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Azzal nincs baj, ha reggel beveszed a vitamint, de kell pár falat kajával kísérni is!

Tapasztalat:

Reggelim kimaradt 2X is és rutinból induláskor egy pohár vízzel veszem be.

Nyélből kijött belőlem a lépcsőn lefele a víz s vitamin.

Sokszor keveset egyél, ha nagyon vészes akkor szó szerint pár falat/fél óránként. Vagy 1 óránként.

Ha nem sikerül, fordulj azonnal orvoshoz!

Neked s a babának is fontos a táplálék!

2019. febr. 17. 20:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindíg reggelizek, fent is írtam, hogy egy croissant ettem, nem ez volt a baj, hanem a rosszuléttöl Minden kijott. Nem attól mert üres gyomorral vettem be a vitamint. Inni ittam, de a Sima viz nem meant, csak a hideg gyumolcslet meant le. De most mar azért valamivel jobb, kezd helyrejonni.
2019. febr. 17. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet baja, még nagyon picike, szóval híznia nem kell, az első trimeszterben nyugodtan lehet hányni, utána már kellene gyarapodnia a súlyának is, de én pl. a szülésig hánytam, a lányom viszont minden ultrahangon a megfelelő súlygyarapodást hozta, ennek az az oka, hogy az anyai szervezetből építi fel magát, nem feltétlen a bevitt kajából, a háborúkban, koncentrációs táborban is tökéletes súlyú babák születtek, pedig ott aztán tényleg nem ettek semmit az anyák.
2019. febr. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!