Mikortól érdemes elkezdeni bevásárolni apróságokkal kezdve? Ki mikor vette meg az első ruhákat?
A 19.heti ultrahang után vettem 2 fius bodyt, mert előbb nem akartam.
Aztán kaptam ezek után egy rakat kisrucit, de persze én is vettem párat. A lenyegesebb dolgokat 30.het utan vettuk meg. Babaágyat ajandékba kaptunk, a babakocsit pedig a 25.het kornyeken.
Szerintem ez nagyon egyéni, nincs olyan, hogy mikor érdemes.
Minden dolgot be lehet szerezni egy nap alatt is, arról nem beszélve, hogy bármit meg lehet venni utólag ha kimarad. Kérdés, hogy mennyire vannak egyben az elképzeléseid.
Nyilván a vége fele az fog mindent egyben megvenni aki tudja is, hogy mit akar. Akinek fogalma sincsen, az apránként fog nézelődni, ami viszont idő.
Lődd be, hogy neked mi a kényelmes.
A 27. hétre már minden meg volt.
A 29. hétre a kórházi csomagomat is összeraktam.
A végére akartam hagyni mindent, de volt egy megérzésem, hogy nem szabad.
Végül jól döntöttem, mert 32 hetesen gipszet kaptam a lábamra, így örülök, ha szülésre lekerül a gipsz, nem hogy még a cuccok után is rohanjak begipszelt lábbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!