6 hetesen érdemes elmenni az első ultrahangra?
Figyelt kérdés
Most vagyok 5 hetes és jövőhéten szeretnénk a párommal elmenni az első vizsgálatra. Érdemes már ekkor elmenni? Első terhességem.2016. nov. 18. 11:22
2/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lesz már szívhang és akkor kénytelen lesz egy-két hétre rá visszarendelni.
4/11 anonim válasza:
Ha nincs gond, akkor en inkabb varnek ket hetet meg, de masfelet mindenkepp. Epp betoltott 6 hetesen vagy lesz szivhang, vagy nem, ha nem, akkor elorebb nem leszel, csak max jobban fogsz izgulni. Legalabbis nalam ez igy volt, amikor az egyik terhessegnel tul koran mentem.
5/11 anonim válasza:
Sokat olvasni,akiknél már volt szívhang is. Én is 6 hetesen voltam először,csak egy üres petezsák volt. Visszarendelt 10 nap múlva és ott volt a picim,szívhanggal. Az a 10 nap rettegésben telt. Én megfogadtam,hogy ha lesz harmadik babánk,akkor ha nem lesz panaszom nem fogok 7. hétnél előbb menni.
6/11 anonim válasza:
Meg lehet próbálni, de ne ijedj meg, ha nem lát még semmit az orvos! Erősen gépfuggo is, meg foganhatott par nappal később is, mint közép idő, és ebben a korban még 1-1 nap ís rengeteget számít! Nálam hat hetesen semmi nem latszodott, sőt mar majdnem hét hetes voltam. Ket hét múlva kellett visszamennem, akkor gyönyörűen látszott a baba de koranal kicsit kisebb volt :) ezért nem láttuk az elején :)
7/11 anonim válasza:
Ha nem rezeltek be , mert eselteg nincs meg szivhang akkor menjetek. De visszarendel ra 1-1,5hètre! :) boldog babavárást
8/11 anonim válasza:
Készülj lélekben, hogy nem biztos a szivhang.
Nálunk UH-ra külön időpontot adnak azt úgy, hogy majdnem 7 hetesen legyen az UH. Igen ám de én menzi szerint 6 hetes voltam hétfői napon mikor nőgyógyászhoz mentem és meglepimre csütörtökre kaptam UH időpontot, azt hittem egy hét múlva csak. Egyébként kerek 6 hetes voltam saját számításaim szerint UH-n és 1,5 mm volt az embrió pulzálás volt, azt mondták 5 hetes. Én ennél többet nem reméltem így örültem, de ha nem erre számítok lehet megijedtem volna.. egyébként máris elküldtek védőnőhöz a 12 hetesig több UH-n se lenne, hát, inkább vártam volna még 1 hetet..
9/11 anonim válasza:
Én elmennék 6 hetesen, csakhogy a méhen kívüli terhességet kizárjuk. Szívhang nem biztos, hogy lesz még, de nem esne nehezemre 2 hét múlva újból elmenni.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2016. nov. 18. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!